Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Falling Walls Lab Hungary

Felhívás a PTE Hallgatóinak és Kutatóknak: Legyél Te a Következő Áttörés!

Csatlakozz a Falling Walls Lab Budapest versenyhez és változtasd meg a világot!

A Pécsi Tudományegyetem tehetséges hallgatóit és fiatal kutatóit hívjuk, hogy vegyenek részt a Falling Walls Lab Budapest versenyen! Ez egy páratlan lehetőség arra, hogy ötleteidet megoszthasd a világ vezető tudósaival és vállalkozóival. 

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 18.

Miért érdemes részt venned?

  •  Mutasd meg a világnak, mire vagy képes! Három percben prezentálhatod forradalmi ötletedet, kutatásodat vagy üzleti modelljedet egy rangos zsűri előtt.
  •  Nyerj nemzetközi elismerést! A legjobb pályázatok a berlini döntőben versenyezhetnek, ahol a világ legtehetségesebb fiataljaival mérheted össze tudásodat.
  •  Építs kapcsolatokat! A Falling Walls Science Summiten találkozhatsz a tudomány, az üzleti élet és a politika vezető személyiségeivel.
  •  Szerezhetsz jelentős pénzjutalmat! A globális döntőn a "Breakthrough Winner" díjra is pályázhatsz.

Ki vehet részt?

A versenyre minden olyan PTE-s hallgató és fiatal kutató jelentkezhet, akinek van egy innovatív ötlete, amely képes megváltoztatni a világot. Nem számít, hogy milyen területen dolgozol, legyen szó természettudományokról, társadalomtudományokról vagy akár művészetekről.

Hogyan jelentkezhetsz?

Látogass el a Falling Walls Lab hivatalos weboldalára: http://www.falling-walls.com/ és töltsd ki a jelentkezési lapot: https://lab24.paperform.co

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

A Falling Walls Lab Budapest egyedülálló platformot nyújt a fiatal tehetségeknek, hogy bemutatkozzanak a világnak. Jelentkezz most, és légy Te a következő áttörés!

Támogasd a tehetséges fiatalokat!

A PTE a Falling Walls Lab Budapest verseny népszerűsítésével segíti tehetséges hallgatóit és fiatal kutatóit abban, hogy ötleteikkel nemzetközi szinten is ismertté váljanak és sikeres karriert építsenek.

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 18.

Hazai döntő: 2024. szeptember 27