Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

„FENNTARTHATÓ ÖNKORMÁNYZAT” E-TANANYAGOKAT BEMUTATÓ KONFERENCIASOROZAT

Meghívó a „FENNTARTHATÓ ÖNKORMÁNYZAT” E-TANANYAGOKAT BEMUTATÓ KONFERENCIASOROZAT Pécsi eseményére.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem az ÁROP 2.2.22-2013-2013-0001 kódszámú, „Képzés a konvergencia régiókban lévő önkormányzatoknak” c. projekt keretében kifejlesztett „Fenntartható önkormányzat” e- tananyagok egyedülálló tutorálási lehetőségeként az Ön régiójában is megrendezi a tananyagokat bemutató konferenciát. Mivel egyéni tervében szerepel a „Fenntartható önkormányzat” e-tananyaga, ezért lehetőséget biztosítunk a konferencián történő részvételre. 

A résztvevők a régiójuk helyi gyakorlatát megismerve találkozhatnak a modulok tananyagának gyakorlati értékével. Ezt biztosítja a tananyag szerzőinek előadását követően a helyi oktatók és szakértők előadása, amely a modul témáját az adott régióban fellelhető konkrét példákon, best practice-eken át értelmezi, és mutatja be.

A konferencia társrendezője a Pécsi Tudományegyetem.
A konferencia időpontja: 2014. október 17. 10:00 – 16:00 óra

A konferencia helyszíne: Pécs, Laterum Konferencia és Wellness Hotel, Hajnóczy József utca 37-39.

A konferenciára az Dél-dunántúli Régió köztisztviselőit várjuk, akik a „Fenntartható önkormányzat” e- learning hat e-tananyagának valamelyiket teljesítették, illetve felvették és a jövőben abszolválni kívánják.

A konferencián történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket – a konferenciahelyszín befogadóképessége miatt – a regisztrációk sorrendjében tudjuk fogadni. A 180 fő feletti jelentkezők várólistára kerülnek, a konferencián történő részvételük nem automatikus!

Fentiekre tekintettel, kérjük, hogy a részvételi szándékát 2014. október 16. 12:00 óráig az alábbi regisztrációs űrlapon jelezze, IDE KATTINTVA!

Meghívott vendégeink számára ingyenes parkolást biztosítunk a konferencia helyszínén, a Laterum Hotel parkolójában, a Hotel melletti Türr István utcában szintén díjtalanul tudnak parkolni.

A rendezvény az 2.2.22-2013-2013-0001 azonosító számú „Képzés a konvergencia régiókban lévő önkormányzatoknak” című EU finanszírozású projekt keretében valósul meg. A rendezvény során, tekintettel annak EU finanszírozására kép- és hangfelvétel készül. Amennyiben nem járul hozzá, hogy az Önről készült felvételek a projekt dokumentációhoz felhasználásra kerüljenek, kérjük, a benedek.mariann@vtki.uni-nke.hu címen jelezze