Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Freshhh2014 – Felhívás nemzetközi online versenyben való részvételre egyetemistáknak, főiskolai hallgatóknak

A MOL-csoport 2014-ben is megrendezi egyetemistáknak szóló nemzetközi online olaj- és gázipari verseny versenyét, a Freshhh-t. A Freshhh2014 verseny a legtehetségesebb diákoknak ad lehetőséget arra, hogy csapatmunkában mutassák meg tudásukat. A legjobb csapatokat összesen 20 000 euróval díjazzák.

A Freshhh 2014 célja

A MOL-csoport Growww2014 frissdiplomás gyakornoki programjának kiválasztási folyamatába való bekerülés. Plusz 20 000 euró a legjobbaknak.

Résztvevők köre

Magánszemélyek. A Freshhh2014 verseny egyetemi és főiskolai hallgatók számára nyitott; minden csapattagnak egyetemi vagy főiskolai hallgatói jogviszonnyal kell rendelkeznie. PhD hallgatók szintén részt vehetnek a versenyben. A feladatok az olaj- és gáziparra koncentrálnak majd, így ajánlott, hogy legyen ilyen irányban orientált tagja a csapatnak.

A verseny részletei

A Freshhh verseny három szakaszból áll:

1. Az első, online fordulóban a csapatoknak komoly szakmai ismereteket, stratégiai gondolkodást és gyakorlati döntéseket kívánó feladatokat kell megoldaniuk.

2. Ezt követően az elődöntőbe bejutott közel 40 csapat egy stratégiai online üzleti játékban vesz majd részt.

3. A legjobb 10 csapat pedig májusban, a budapesti döntőn a MOL-csoport vezetése előtt bizonyítja majd rátermettségét és tudását.

A jelentkezés benyújtása

A versenyre háromfős csapatok jelentkezhetnek a www.freshhh.net weboldalon. A regisztrációs időszak 2014. április 7-én, Greenwichi középidő szerint déli 12:00 órakor zárul.

További részletek a MOL oldalán:

http://www.mol.hu/hu/a_molrol/mediaszoba/kozlemenyek/2014/ma_indul_a_mol-csoport_egyetemistaknak_es_foiskolasoknak_szolo_freshhh_2014_versenye/