Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Hello Wood Diplomadíj

Jelentkezz a Hello Wood Diplomadíjra és nyerj 150.000 Ft-ot! Izgatottan jelentjük be, hogy elindult a jelentkezés az idén először megszervezésre kerülő Hello Wood Diplomadíjra. A díj megszervezésével célunk a fenntartható építészeti gyakorlatokat központba helyező és társadalmi üzenetet hordozó, kiemelkedő diplomamunkák elismerése.

Díjazás 

A Hello Wood Diplomadíjat elnyerő pályázat 150.000 Ft-os pénzdíjazásban részesül, illetve alkotója meghívást nyer a 2023-as, nemzetközi Builder Summit összművészeti alkotótáborra és fesztiválra.


Ki jelentkezhet?

A Hello Wood Diplomadíj pályázaton azok a sikeresen végzett építész(mérnökök) vehetnek részt, akik 2019 után MSC/MA diplomát szereztek Magyarországon – vagy külföldi egyetemen végzett magyar állampolgárok.


Értékelési szempontok

A benyújtott diplomamunkák értékelésének fő szempontjai a terv fenntarthatósági vonatkozásai, illetve a megfogalmazott társadalmi üzenet. Kizárólag Msc és MA szintű diplomamunkának készült építész tervek nyújthatók be a pályázatra prezentáció és/vagy tabló formájában.


Jelentkezésért és további információért látogass el a díj weboldalára 
https://hellowood.eu/hu/diplomadij