Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

HELLO WOOD Építész Mustra '18

Jelentkezz a legnagyobb hazai építész fesztivál kurzusára!

Idén is minden építész és design képzést folytató egyetem meghirdeti a HELLO WOOD stúdió Építész Mustra ’18 kurzusát.

Folytatva a tavaly megkezdett formátumot, a hazai egyetemek idén is saját csapatvezetőkkel és saját csapattal indulhatnak, hogy összemérjék erejüket. Az egyetemi csapatok célja, hogy alaposan előkészített, jól megtervezett, a környezettel jól kommunikáló, jól használható és időtálló alkotásokat készítsenek.

A kurzusról és annak tematikájáról bővebben az oktatóktól: Zilahi Péter és Sztranyák Gergő vagy a tanulmányi rendszerben (ETR vagy Neptun) informálódhattok.

Az Építész Mustra ’18 kurzus egyben lehetőséget ad a nyári összegyetemi építészfesztiválon való részvételre is.  A félév során a tanáraitokkal közösen tervezett installációt együtt egy egyhetes tábor keretében saját kézzel építhetitek fel. Miközben a terveitekből valódi szerkezetek bontakoznak ki, esténként előadások, koncertek és a tokaji borvidék szolgáltatja a kikapcsolódást.

A hazai építészeti oktatásban és praxisban is kiemelkedő csoportvezetők és a hallgatók részvételével megvalósuló tábor július 22 - 29. között kerül megrendezésre Tokajon.

Itt nézhetitek meg a tavalyi táborról készült mood videónkat: https://vimeo.com/245689647