Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Idén is elindul a Huawei Technologies Seeds for the Future training program, ez alkalommal magyar hallgatók számára!

A "Seeds for the Future" program célja, hogy az IKT-ismereteket megossza a fiatal tehetségekkel, bemutatva azok alkalmazását és az IKT-ipar működését.

Az idei program egészen különleges: a tehetséges, sikeres pályázók számára július 1-től 5-ig helyszíni programmal készülnek Rómában. Ez alatt az 5 nap alatt a hallgatóknak lehetőségük nyílik részt venni egy sor inspiráló workshopon, amelyeket iparági szakértők vezetnek majd, érdekes kerekasztal-beszélgetéseken és saját Tech4Good Class csoportos projekteteken tudnak dolgozni, amit zsűri értékel majd.

A programhoz hasonlóan az idei év kiválasztási folyamata is rendhagyó: a Huawei Technologies minden magyarországi stratégiai partneregyeteméről ( Pécsi Tudományegyetem, Széchenyi István Egyetem, Óbudai Egyetem, Nemzeti Közszolgálati Egyetem) csak egy-egy hallgatót választanak ki, aki részt vehet a programban. 

A jelentkezési határidő 2024. május 31. péntek!   

A jelentkezés feltétele:

-        Önéletrajz / CV

-         Digitlális index kivonat Neptunból

-         Elektronikus formában igazolás arról, hogy a hallgató aktív jogviszonyban áll az egyetemmel ebben a tanévben (hallgatói jogviszonyi igazolás vagy a Neptunban idén felvett tantárgyakról elektronikus kimutatás)

-        Max. 400 szavas motivációs levél és/vagy egy max. 3 perces személyes videó, amely tükrözi a tanulásban való részvétel célját (angol nyelven)

-        Ajánlólevél

-        Magyar állampolgárság

A kurzust olyan hallgatók is el tudják végezni, akiknek semmilyen technológiai ismeretük nincs.

A jelentkezéseket az orosz.luca@huawei.com és gyurak.gabor@mik.pte.hu email címekre együttesen megküldve várják!

Részletes program ITT elérhető!