Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Indusac pályázati felhívás


Pályázati cél:

Az Indusac elnevezésű, ipar-egyetem együttműködésre fókuszáló nemzetközi projekt keretén belül most lehetőség nyílik mind a cégek, mind az egyetemi diákok, kutatók számára, hogy  részt vegyenek a pályázatban, ahol valódi vállalati problémákon keresztül az egyetemi hallgatók és kutatók, mint probléma megoldók vesznek részt.

Pályázati beadási határidő: folyamatos

Bővebb tartalom

A pályázat célja:

Az Indusac elnevezésű, ipar-egyetem együttműködésre fókuszáló nemzetközi projekt keretén belül most lehetőség nyílik mind a cégek, mind az egyetemi diákok, kutatók számára, hogy ingyen részt vegyenek a pályázatban, ahol valódi vállalati problémákon keresztül az egyetemi hallgatók és kutatók, mint probléma megoldók vesznek részt.

Felhívás azon diákok és kutatók részére, akik céges kihívásokra megoldást dolgoznának ki az INDUSAC pályázat keretében.

Minimum 3 főből álló, vegyes nemzetközi csapatot kell létrehozni.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara partner az „Ipar és akadémia tudáscseréje a piaci igényekre koncentrálva” elnevezésű, INDUSAC  rövid nevű nemzetközi programban, melyben az együttműködések létrehozására kifejlesztett online platform  elkészült.

A céges kihívások feltöltései folyamatosak, egyúttal várjuk a diákok, kutatók jelentkezését is, akik a céges kihívásokra a sikeres kiválasztást követően 6-8 hét alatt megoldást dolgoznak ki nemzetközi csapatokként együttműködve.

Díjazás: projekt 3.000 € vissza nem térítendő támogatás

A projekttel kapcsolatban 2023. november 21-én (kedd) 12.00-13.00 óra között online tájékoztatóra is sor kerül, ahol az érintettek minden kérdésükre választ kapnak.

Az INDUSAC uniós projektről további információ elérhető a projekt honlapján.