Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia (IDK2017)

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata immár hatodik alkalommal rendezi meg nemzetközi, számos tudományterületet összefogó szakmai programját, az Interdiszciplináris Doktorandusz Konferenciát (IDK2017).

A konferenciának az elmúlt évekhez hasonlóan a Pécsi Tudományegyetem Állami-és Jogtudományi Kara ad otthont, 2017. május 19-21. között.

A rendezvény alapvető célja, hogy lehetőséget biztosítson hazai és külföldi fiatal kutatók, elsősorban doktoranduszok számára tudományos eredményeik prezentálására, ezenfelül személyes és szakmai kapcsolatok, együttműködések kiépítésére.

Rendezvényünkre valamennyi tudományterületről várjuk doktoranduszok, valamint kimagasló tudományos munkássággal rendelkező graduális hallgatók jelentkezését. A kutatási eredmények bemutatására tudományos előadás keretében, vagy hagyományos poszter formájában nyílik lehetőség. A konferencián bemutatott eredmények publikálására a rendezvény ISBN számmal ellátott tanulmánykötetében biztosítunk módot.

Fontos határidők:
  • Absztraktok beküldése és jelentkezési határidő: 2017. március 31.
  • Értesítés az elfogadásról: 2017. április 17.
  • Részvételi díj befizetésének határideje: 2017. május 1.
  • Tanulmányok beküldésének határideje: 2017. június 30.

További információkért kérjük, figyelje a konferencia hamarosan elérhető Facebook oldalát, illetve az idkpecs.phdpecs.hu weboldalt!

Amennyiben kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, forduljon bizalommal a szervezőbizottság tagjaihoz az info.idk2017@gmail.com e-mail címen!