Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

International Green Awards pályázati felhívás

Az International Green Apple Awards-ra 2014-ben az Épített Környezet és az Építészeti Örökség kategóriákban adhatnak be pályázatot a pályázók 2014. február 28-ai határidővel. A pályázás ANGOL nyelven történik.

Az International Green Apple Awards-ot 1994-ben alapították Nagy-Britanniában a világ egyik legnagyobb környezetvédelemmel kapcsolatos díjaként, amelyet alapítása óta a legjelentősebb brit környezetvédelmi szervezetek támogatnak. A korábbi díjazottak több mint 75 országból érkeztek. A szervezők magyar pályázatokat is várnak.

A pályázás módja

A pályázati kiírásra vállalatok, központi, vagy helyi kormányzati egységek, közösségek és magánszemélyek jelentkezését is várják a világ bármelyik országából. A pályázat benyújtása díjmentes.

A nyertesek kedvezményes belépési lehetőséget kapnak a díjátadó ünnepségre, amelyre a Westminster Palota alsóházában, Londonban kerül sor, novemberben.

Ki pályázhat?

Mindenki jelentkezését várják, aki tevékenységével az adott témában pozitív hatást gyakorol a környezetre, vagy a fenntarthatóság javítására – legyen akár magánszemély, társaság, vagy nemzetközi vállalat. 

Kérdés esetén kérjük, hívja Roger Wolenst a +441604 810507-as telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a roger@thegreenorganisation.info e-mail címre.

Miért pályázzon?

Megkérdeztük a korábbi Green Apple Awards nyerteseket, miként alakította a siker vállalkozásuk életét. Íme az eredmények:

  • 95%-uk gondolja, hogy alkalmazottjaik büszkék a vállalat sikerére,
  • 93%-uknak megnövekedett a sajtómegjelenése,
  • 88%-uk mondta, hogy a haszon felülmúlta a várakozásait,
  • 73%-uk több üzletet köt a siker eredményeként,
  • 42%-uk úgy véli, üzletük értéke növekedett,
  • 11%-uk magasabb támogatásban/hitelben részesül siker hatására.

 

Jelentkezni az alábbi oldalon lehetséges:

http://greenappleawards.co.uk/AwardsD/awardentry%20BE2013.php