Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Internet Generation Day Budapest

A VISSZASZÁMLÁLÁS ELINDULT! Már csak két hét és az innovációs világ egyik legmeghatározóbb szakmai eseménye Magyarországra érkezik.

Az International Telecommunication Union (ITU), az ENSZ távközlésért felelős szervezete idén szeptember 9-12 között, Budapesten rendezi meg éves konferenciáját, ahova a világ összes pontjáról érkeznek az innovációs és a telekommunikációs szektor legnagyobb döntéshozói és szereplői. 

NE MARADJ LE TE SEM AZ ESEMÉNYRŐL!! 

Hogy mi vár Rád?

Az Internet Generation Day, melynek keretében a szervezők 2019. szeptember 12-én egy egész napot szentelnek a fiatal korosztály és az egyetemisták számára kifejezetten rájuk szabott programokkal a legnagyobb egyetemek és az innovációs szektor legmeghatározóbb intézményeinek részvételével! 

Mesterséges intelligencia kiállítás és előadások, Kvantum számítástechnika előadás, Robotika és Önvezető autózás első kézből, VR/AR eszközök és előadások, Űrkutatási konferencia, Internet Generation konferencia, Fintech és pénzügyi tudatosság előadás, Demystify Coding workshop, Médiaértés workshop, a Sharing Economy szabályozási kérdései és még számos hasonlóan izgalmas program…

És hogy Kiktől?

Antall József Tudásközpont; a Mesterséges Intelligencia Koalíció, MKB FintechLAB és a Family Finances; Skool; Green Fox Academy; a Neumann Nonprofit Kft. és az INPUT program; Eszterházy Egyetem; Dunaújvárosi Egyetem; Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem; ELTE; Óbudai Egyetem; Széchenyi István Egyetem; Károli Gáspár Református Egyetem; Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság és a Hírközlési Tudományos Egyesület.

DE EZ MÉG NEM MINDEN!!

Ingyen megnézheted az ITU kiállítást, ahol vezető innovatív cégek mutatják be a fejlesztéseiket.

Látogass el az Internet Generation Day hivatalos weboldalára, ahol megtalálod a teljes programot és regisztrálni is tudsz, hogy nehogy lemaradj az eseményről!!

Hogy mit kell tenned??

Regisztrálnod és nem csak, hogy ingyenesen részt vehetsz az innovációs világ legmeghatározóbb eseményén, de még az utazásodért sem kell fizetned Magyarországon belül!

Ne maradj le, regisztrálj még ma az egyetemen!

Tarts Velünk szeptemberben 12-én a Hungexpon! Várunk!