Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

„KERÁMIA AZ ÉPÍTÉSZETBEN” WIENERBERGER diplomadíj 2018/2019

A Wienerberger zRt. hallgatói diploma díj pályázatot hirdet - együttműködésben a Pécsi Tudomány Egyetem Műszaki és Informatikai Karával, a Győri Széchenyi István Egyetem Építész, Építő- és Közlekedésmérnöki Karával, valamint a Debreceni Egyetem Műszaki Karának Építőmérnöki tanszékével - az intézménnyel hallgatói jogviszonyban lévő hallgatók számára, a 2018. szeptemberi / 2019. januári félévre.

A határidő június 30. vasárnap éjfél.

A pályázat célja

A WIENERBERGER zRt. (továbbiakban: Szervező a 2018-tól hagyományteremtő szándékkal diplomadíj pályázatot indítottak, és 2019-ben ezt folytatni kívánják. A pályázatra az alábbi három kategóriában elkészített épülettervekkel lehet pályázni.

Célunk, hogy minden évben alkalmat biztosítsunk a jövő építész generációi számára, hogy megmutathassák tervezői, innovációs készségüket.

A pályázaton való részvétel alapfeltétele a Wienerberger széleskörű termékpalettájának alkalmazása (Porotherm, Terca, Argeton, Tondach márkanevek alatt található égetett kerámia falazóblokkok, áthidalók, födémek, burkolótéglák, lapkaburkolatok, nagyelemes homlokzatburkolatok és kerámia tetőcserepek), a tervezés során a műszaki irányelvek és alkalmazástechnikai utasítások* betartása mellett.

További információ a cég honlapján