Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Készíts lámpát!

A Belsőépítészeti és Környezettervezési tanszék rendhagyó kurzust hirdet. Csatlakozz a kísérleti műhelyhez Te is. Lehetőséget kapsz, hogy terveidet ne csak papíron álmodd meg, hanem a gyakorlatban is megvalósítsd elképzeléseidet. Az idei félév műhely feladatát szeretnénk kiterjeszteni azon lelkes alkotókra is akik, nem a kurzus hivatalos résztvevői.

A feladat egy lámpa megtervezése és kivitelezése. Fantáziádat bátran szabadjára engedheted, használhatsz bármilyen anyagot, csinálhatsz álló-, mennyezeti-, asztali-, falilámpát. Viszont tartsd szemelőt a megvalósíthatóságot, valamint azt hogy minden résztvevőnek ugyanazt a típusú foglalatot kell beépítenie, amelyek fekete és fehér színben választhatóak.

A tíz legígéretesebb ötletet a tanszék megtámogatja egy nyers lámpa szettel, amelyet tartalmazza a foglalatot, kapcsolót valamint egy 60 W-os izzót. Az izzó természetesen elképzelésedhez mérten lecserélhető. A koncepció bemutatása után a kiválasztott tervek megvalósítása a feladat, a kivitelezés során további segítséget biztosítunk.

Elképzelésedet, ötletedet mutasd be személyesen legkésőbb 2012 október 19-ig.

További információkért figyeld folyamatosan a facebook oldalunkat, kérdéseiddel ne habozz felkeresni minket.

kapcsolattartó:
Kozák Barnabás
kozak.barnabas@pmmik.pte.hu
Rókus utca 2. K212