Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Két Építő Kft. álláskínálata

Cégünk dinamikusan fejlődő építőipari vállalat, amely magas színvonalú építészeti megoldásokat nyújt ügyfeleinek. Jelenleg bővülő csapatunkba keresünk azonnali kezdéssel egy fő friss diplomás építészt.

Elvárások:

  •  B kategóriás jogosítvány
  •  kiváló kommunikációs készség, képesség az ügyfelekkel és a projectcsapattal való hatékony kommunikációra
  •  felelősségteljes, önálló munkavégzés, képesség a problémák gyors és hatékony kezelésére


Feladatok:

  •  Projektek műszaki előkészítése, beleértve a tervezési dokumentációk felülvizsgálatát és a szükséges anyagok beszerzésének koordinálását.
  •  Helyszíni művezetés, amely magában foglalja a munkafolyamatok felügyeletét, az előrehaladás nyomon követését és a minőségellenőrzést.


Jelentkezés:

Kérjük, hogy a jelentkezés során csatoljon egy bemutatkozó fényképes levelet, amelyben kiemeli képességeit és motívációját az adott pozicióra való jelentkezésre. A Két Építő Kft. jelentkezéseiket a ketepitokft@gmail.com e-mail címre várja.

Kérjük a tárgymezőben tüntesse fel: „Építész pozíció- Ön neve”


Miért minket válasszon?

Cégünk lehetőséget kínál a friss diplomás építész számára, hogy valódi projekteken dolgozzon, miközben szakmai tudását bővítheti egy támogató és inspiráló környezetben.

Csapatunk tagjaként Ön kulcsszerepet játszhat a vállalat sikerében, miközben karrierjét építi.

Várjuk lelkes és tehetséges jelentkezőinket, akik szeretnének csatlakozni egy innovatív csapathoz és hozzájárulni projektjeink sikeréhez.