Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

KiléPTEtő - programsorozat végzősöknek

Szeretnéd tudni, mit vár a munkáltató egy frissdiplomástól? Kíváncsi vagy, mit tehetsz azért, hogy minél könnyebben beilleszkedj a diploma utáni munkahelyeden? Bizonytalan vagy abban, mi vár rád az első munkanapjaidon? Kipróbálnál élményteli, kiscsoportos gyakorlatokat, amivel magadat fejlesztheted?

Ha a válaszod többségében igen, akkor várunk szeretettel 2022. november 15-17. között az alábbi programokon.

A programokon való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. További információ és regisztráció: http://ptekarrieriroda.hu/menu/programok/kilepteto-programsorozat.html

 

November 15. 18.00      „Kapunyitási pánik” – kerekasztalbeszélgetés

Bizonytalan vagy magadban? Ha tehetnéd, kérnél még időt minden fontos döntésedhez? Mi is az, hogy kapunyitási pánik? Mivel jár, milyen negatív vagy pozitív hozadékai lehetnek, és hogyan lehet megküzdeni vele? Ezeket és hasonló kérdéseket járunk körül a HR-s, a munkáltató és az életkezdési válságot ismerő hallgatók szemszögéből.


November 16. 9.00-12.00 és 15.00-18.00            kiléPTEtő workshopok

A workshopokon interaktív, játékos gyakorlatokon keresztül olyan készségeidet fejlesztheted, amelyek segítségedre lesznek a munkahelyi beilleszkedésnél, és megkönnyítik az első munkanapjaidra való felkészülést. A tematikát a munkáltatóktól érkezett visszajelzések alapján állítottuk össze.


November 17. 10.00-16.00        kiléPTEtő tanácsadások

A tanácsadások alkalmával arra van lehetőség, hogy személyesen, csak rád, és a kérdéseidre fókuszálva foglalkozzatok egy témával.


Témakörök:

  • Próbainterjú
  • Önéletrajzírás
  • Karriertervezés grafológiával

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1997416297126669?ref=newsfeed