Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Környezetmérnök hallgatók figyelem! Vízügyi gyakornoki program!

A pályázat beadásának határideje megváltozott! Az új határidő: 2019. december 4!

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány pályázatot hirdet „Vízügyi gyakornoki program”ra Segíts megelőzni a vízválságot!

Érdekel a vizeink sorsa? Szeretnél tenni azért, hogy bolygónk a gyermekeid és unokáid számára is élhető maradjon?

Ebben a programban a kiválasztott hallgatók hazai szakcégeknél és más környezetvédelmi fókuszú szervezeteknél szerezhetnek értékes szakmai tapasztalatot. A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány célja, hogy a gyakornoki pozíciók számától függően számos olyan kiválasztott, tehetséges hallgatót támogasson, aki vízvédelemmel, vízépítéssel, vízgazdálkodással, vízinnovációval kapcsolatos témával foglalkozik.

A gyakornokok a 12 állami egyetem aktív hallgatói közül kerülnek ki. A munka során felmerült témák inspirációul szolgálhatnak egy későbbi szakdolgozat vagy TDK pályamunka megvalósításához. A céges gyakorlat 2 hónap, így akár nyáron, akár egy kevésbé terhelt szemeszterben is megoldható.

A pályázati kiírás letölthető az alábbi linkről:

https://kbka.org/palyazatok/vizugyi-gyakornoki-program/

A pályázatok benyújtása: elektronikusan, a pályázati felhívásban szereplő dokumentumok pte@kbka.org e-mail címre történő megküldésével.

A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető: Dolgosné dr. Kovács Anita tanszékvezető PTE MIK Mérnöki és Smart Technológiák Intézet Környezetmérnöki Tanszék; személyesen vagy kovacs.anita@mik.pte.hu e-mail címen.