Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Kozármisleny Város Önkormányzata ötlet pályázat

Kozármisleny Város Önkormányzata ötlet pályázatot ír ki Kozármisleny körforgalmi csomópontjában (57-számú főút M. Petrol) megvalósuló, városkapu funkciót betöltő alkotásra.

A pályázat célja, hogy a csomópontban olyan műtárgy kerüljön elhelyezésre, ami méltóképpen betölti a városkapu funkciót, jellemzi Kozármisleny városát, illeszkedik a környezethez és megvalósítható (az érvényes jogszabályoknak megfelel).

Egyedi, újszerű, innovatív megoldásokat keresünk, ami szakít a megszokott sablonokkal, időtálló, alacsony gondozási igényű, és a helyi jellegzetességeket (fejlődő-, fiatal-, zöld-, okos -, élhető,- sok nemzetiségű város stb.) tükrözi.

Az ötlet pályázatokat, koncepcióterveket, digitális vázlatokat PDF vagy JPG formátumban kell elküldeni az info@kozarmisleny.hu címre.

A pályázat beadási határideje: 2021. 01. 31.

A nyertes pályázó 100 000-Ft elismerésben részesül.

Az ötletek elbírálását 6 tagú bizottság végzi. A kiválasztott legjobb 3 pályamunkát internetes szavazásra bocsátjuk és a legtöbb szavazatot kapó lesz a nyertes.

Eredményhirdetés: 2021. 02. 28.

Az Önkormányzat fenntartja magának a jogot, hogy kevés számú, vagy nem megfelelő pályamunkák esetén megismételt pályázatot írjon ki.