Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Lakatfal hallgatói pályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata hallgatói tervpályázatot hirdet a Pécsi Lakatfal bővítésére. Apályázóktól ötleteket várunk a helyszínre, az elhelyezés módjára és a koracélból kivitelezhető desinra. Pécs egyik meghatározó, szinte kultikussá vált szimbolumának térszervezése, fejlesztése aktuális kérdésként áll a város értékeit megőrizni kívánó személyek és szervezetek előtt.

A városvezetés és egyben a tervezői pályázat célja, hogy ez a nyolcvanas évektől gyarapodó lakatfal, ami mára szép dísze és egyben jelképe is Pécs városának méltó módon gyarapodni tudjon, funkcióját, feladatát biztonságosan és esztétikusan lássa el abban az épített környezetben, melyet kijelölünk számára. 

A pályázat elkészétéséhez és beadásához szükséges helyszínrajz, logók és a pontos pályáztai kiírás a kapcsolódó fájlok között letölthetőek. A pályázat beadási határideje 2013. április 8. A pályaműveket nyomtatott és digitális formában 50x100 cm-es álló formátumban a PTE PMMIK HÖK irodában várjuk, jeligével ellátva (lezárt borítékban név, email cím, telefonszám megadásával).

A felmerülő kérdéseket a manifacta.pmmik@gmail.com email címre várjuk.

Zsüri: Bachman Bálint, Beck Zoltán, Borza Endre, Csaba Ders, Nagy Csaba
Díjazás 1.díj: 70 000 2.díj: 50 000 3.díj: 30 000