Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Laptop Összeszerelési Verseny a Pollack Expon eredmények

2015.02.26-án a Pollack Expo keretében megrendezésre került a Telekom – T-Systems Magyarország által közösen meghirdetett NotiGuru Laptop Összeszerelési Verseny.

A versenyt maximum 3 fős műszaki és informatikus középiskolai vagy aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemi hallgatók részére hirdették meg. A csapatoknak minél rövidebb idő alatt kellett egy teljesen szétbontott laptopot összeszerelni úgy, hogy az végül bekapcsolható és működőképes legyen.

 

A pécsi elődöntőn 22 csapat vett részt, ebből 2 csapat lányokból állt. Összesen 54 ember próbálkozott az összeszereléssel a Pollack Expo ideje alatt.

 

A PTE PMMIK csapatai kiemelkedően szerepeltek, így továbbjutottak a pesti döntőbe, mely 2015.04.29-én kerül megrendezésre a Telekom székházban. Az első helyezett csapat megdöntötte a korábbiakban a BME csapata által felállított országos csúcsot.

 

I.             helyezett

Transzformáltak csapata

Barkóczy Zsolt, Jambricsek Adrienn, Tasnádi Balázs (6:15)

 

II.            helyezett

Misebor csapata

Kiss Balázs, Tóth Benjámin Dániel, Szeőke Bálint (7:08)

 

III.           helyezett

Póznamókusok csapata

Bittner Péter, Laczó Bálint, Mile Sándor (7:21)

 

Budapesten, a döntő napján meglátogathatják az ország legnagyobb hálózatüzemeltető központját, a budapesti Telekom Network Operation Centert, a NOC-ot, valamint kipróbálhatják a T-Systems bemutatótermét, a Ciscoval közös Innovációs Központját, a Future Zone-t.

 

Gratulálunk a nyerteseknek!