Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Legyél te is részese! - ITSH tanszék

Igazi profi vagy? Lelkesedsz az informatikáért? Határozott elképzeléseid vannak a karrieredről? Még pár éved van a diplomáig, de már érdekel a munka világa? Szeretnél pályakezdőként valós munkatapasztalattal indulni?

Folytatódik az őszi félévben indult ITSH Tanszék, új tantárgyakkal és átdolgozott tematikával. Cégünk a világ egyik vezető, német tulajdonosi háttérrel rendelkező infokommunikációs nagyvállalata. Célunk, hogy a nappali tagozaton tanuló hallgatók részére piacképes tudást adjunk, ami ötvözi a legújabb technológiákat és a nagyvállalati IT-s specialitásokat.

Ismerd meg a Felhő Technológiát!

A FELHŐ, vagyis a cloud technológia olyan, mint a Forma 1: állandóan változó körülményeknek kell megfelelni extrém rövid időn belül. Hasonlóan a versenysporthoz, ez is egy életforma. A folyamatos fejlődés és fejlesztés jellemzi. A kollégák a legmodernebb technológiával dolgoznak, miközben jó magasra rugaszkodnak a hagyományos informatikai rendszerek megszokott világától. A felhő alapú számítástechnika a jövő informatikája. Magyarországon egyedülálló lehetőséget kínál számodra a Felhő / Cloud technológiák tantárgy, amellyel már a jelenben megismerkedhetsz! Garantáljuk, hogy ez által többkörös előnyre teszel szert a vetélytársaiddal szemben!  

A program részletei

A tantárgyak a tavaszi szemszerben indulnak február 6-án, amik a Neptun rendszeren keresztül vehetők fel a tárgyfelvételi időszakban január 30-tól. A kurzusok sikeres elvégzése kreditpontokat ér. Mindezeket a már megszokott módon ITSH-s szakemberek oktatják interaktívan. Az órák gyakorlatorientáltak, projektmunkával, szóbeli vagy írásbeli vizsgával végződnek a félév végén. A normál tanmenet mellett nagyvállalati ismeretekre tehetnek szert a résztvevők, amelyek keretén belül a következő témák lesznek mélyebben érintve: 

  • Felhő / Cloud technológiák - szerdánként 16:30-tól
  • Projekt Menedzsment – szerdánként 13:00-tól
  • Juniper hálózati ismertek – keddenként 9:30-tól (03.28-tól 5 héten keresztül) 
  • ITIL - hétfőnként 13:00-tól (02.06-tól 5 héten keresztül)
A részvétel feltételei
  • Főiskolai/egyetemi aktív hallgatói jogviszony nappali tagozaton
  • Tárgyak sikeres felvétele a Neptunban
  • Adott esetekben az előfeltételek teljesítése

Jelentkezz az ITSH tanszék tavaszi programjában meghirdetett kurzusokra és ismerd meg a leggyorsabban fejlődő ICT technológiákat!