Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Manooi design stúdió Építész / Belsőépítész álláslehetőség

A Manooi luxus kategóriájú világítótestek tervezésével gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Folyamatosan valósulnak meg projektjeink világszerte. Most ezek mellett egy nagyléptékű fejlesztésbe kezdtünk, hogy létrehozzunk a Manooi új főhadiszállását, egy elképesztően izgalmas ipari létesítmény újragondolásával (még saját víztornyunk is van). 

A feladat, amiben lehetőséged van részt venni: kiállítóterem, rendezvény központ, Manooi irodák és gyártási részlegek kialakítása mellett a Manooi nemzetközi bemutatótermi arculatának és kiállításainak megtervezése. Vázlattervtől művezetésig. Az első ötletektől az engedélyezésen át a megvalósulásig végig követni a projekteket. Design és műszaki szempontból egyaránt nagyszerűt alkotni. Persze ehhez sok lendület és tapasztalat kell, hogy akár önállóan, akár mint a csapat része elérd, hogy rendkívüli dolgok jöjjenek létre.

Úgy gondolod, hogy te tényleg hozzá tudnád adni az energiáidat és értékes nézőpontjaidat a Manooi víziójához? Nos ebben az esetben szívesen várjuk a jelentkezésedet. Küld el részünkre a portfoliódat és bemutatkozásodat.

Jelentkezésedet a career@manooi.com oldalon várjuk.

Fogarasi József HR vezető Manooi Kft. 




Kapcsolódó tartalmak