Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Mobilitási startup program

Mobilitási startup program
Ne hagyd ki - Jelentkezés október 25-ig!

Jelentkezz most! 

Elindult a jelentkezés az Uni BME és Uni Győr Startup Programokra, amelyek keretében ötlet és prototípus fázisban lévő innovatív projekteket keresünk az ország bármely pontjáról.  Befektetői partnerünk a Hiventures, egyetemi szakmai partnereink pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, illetve a győri Széchenyi István Egyetem.  
 
A programok keretében a legígéretesebb startupoknak 6 hetes vállalkozásfejlesztési képzést és akár 20 millió forintos befektetési lehetőséget kínálunk. 

Fő támogatónk idén az EIT Urban Mobility, akik Magyarországon is keresik azokat az ötleteket és startupokat, akik a jövő településeit formálják, és élhetőbbé teszik a városi tereket. Első sorban a modern városi közlekedés legnagyobb kihívásaira választ adó csapatokat keresünk, többek közt a növekvő forgalom kezelésére, a tömegközlekedés javítására, és a károsanyag-kibocsátás csökkentésére, illetve olyan technológiai területeken várunk izgalmas újításokat, mint például a Mobility-as-a-Service, a jármű-megosztás, a gépjármű-automatizálás, az e-mobilitás, a jármű-kommunikáció, vagy bármilyen más okosváros vagy városi mobilitási megoldás. 
 
Az urban mobility fókusz mellett, természetesen iparágtól függetlenül is pályázhatnak az innovatív és skálázható startupötlettel rendelkező csapatok. 
 
Amennyiben van a látókörötökben olyan innovatív projekt, amely érdekelt lehet a programban való részvételben és élne ezzel a lehetőséggel, kérjük a program felhívásának továbbítását.  
 
Részletesebb információ a pályázásról a programok hivatalos weboldalán található:



Az érdeklődők jelentkezését október 25-ig várjuk!