Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Műszaki Térinformatika Egyesület 2022. évi konferencia

Ezúton szeretnénk felkérni, hogy előadókéntkiállítóként illetve résztvevőként tiszteljen meg minket a gita Műszaki Térinformatika Egyesület 2022. évi konferenciáján, amelyet Esztergomban a Szent Adalbert Rendezvény Központban tartunk, 2022. június 9-én és 10-én.

gita Műszaki Térinformatika Egyesület 30 éves története során a térinformatika és adatkezelés technológiája sokat változott. A modernizáció, digitalizáció, a klímavédelmi szempontok erősödése, az energia árak változása, mind közvetlen hatással van iparágunkra. A 2021-es évben, sajnos a korábbi évhez hasonlóan, a világot sújtó járvány határozta meg a mindennapjainkat. Emellett az energia és közműszektort érő kihívások, a fenntartható és környezetbarát technológiák iránti fokozódó társadalmi igény, az egyszerre jelentkező decentralizációs és centralizációs irányok is folyamatosan átírják a terveinket. Változó világunkban tudásunk naprakészen tartása, az informális kapcsolatok jelentősége megnő, ezért konferenciánk megtartásával lehetőséget kívánunk biztosítani kollégáinknak, partnereinknek a megújulásra.

 

Konferenciánk tervezett témái:

  • BIM és térinformatika,
  • digitális képfeldolgozás,
  • mesterséges intelligencia alkalmazások,
  • üzleti-, bigdata elemzések,
  • elektronikus, automatizált ügyfélszolgálati megoldások,
  • államigazgatási adatszolgáltatási rendszer fejlesztési, egyszerűsítési kihívások,
  • és korszerű technológiai megoldások alkalmazása a közműszolgáltatóknál, önkormányzatoknál és az államigazgatásban.

A Műszaki Térinformatika Egyesület elnöksége

 

Jelentkezés 
résztvevőként

 

Jelentkezés előadóként

Előadás tartására, az előadás címét és rövid leírását megadva lehet jelentkezni a konferencia honlapján. (A "résztvevői jelentkezés" utolsó pontjaként van lehetőség megadni az előadói szándékot, és a szükséges részleteket.)

Jelentkezési határidő: 2022. április 30.

 

 

Jelentkezés kiállítónak

Online regisztráció a „jelentkezés kiállítónak” lapon kitöltött jelentkezési lappal lehetséges.

Jelentkezési határidő: 2022. április 30.

 

A konferenciával, illetve az egyesülettel kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat megtehetik a Linkedin csoportunkban is, a https://www.linkedin.com/groups/4707244/ címen.

konferencia.gita.hu