Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Óbudai Múzeum - Goldberger Textilmúzeumának belsőépítészeti terv ötletpályázata

Óbudai Múzeum – Goldberger Textilmúzeumának belsőépítészeti terv ötlet-pályázata

Az Óbudai Múzeum és a MÉSZ országos, nyilvános, titkos, belsőépítészeti- és design elemeket egyszerre váró komplex ötletpályázatot hirdet
Magyarország valamennyi felsőfokú építész-, tájépítész-, településmérnök-, formatervező- és terméktervező képző oktatási intézményének hallgatói, valamint DLA, Phd hallgatók részére.


A tervpályázat kiírója
A hallgatói ötletpályázat kiírója az Óbudai Múzeum (1033 Budapest, Fő tér 1.) és a Magyar Építőművészek Szövetsége (1088 Budapest Ötpacsirta utca 2.)
A tervpályázat támogatója az Óbudai Múzeum Közalapítvány

A tervpályázat tárgya
A Textilmúzeum  (1036 Budapest, Lajos u. 136-138),   amely 2012-től Óbudai Múzeum - Goldberger Textilmúzeuma néven működik, új  belsőépítészeti arculatának, kialakításának, látványtervének ötletpályázata.

A tervpályázat célja
A kiíró ötleteket, koncepciókat, javaslatokat a múzeum új, állandó kiállításának látványelemeihez.  Cél: modern, európai színvonalú technikatörténeti múzeum kialakítása. A pályázat bírálói nyitottak a vállalkozó szellemű, új, merész megoldásokra, újszerű koncepciók befogadására. Előnyben részesítik a környezetbarát megoldásokat, a fenntarthatóság szempontjait. A pályamunkák elkészítésénél javasolt szempont a textilgyár(épület)–múzeum–kiállítás kapcsolat gondolati összehangolása.

A tervpályázat jellege, formája
A tervpályázat jellege:
hallgatói ötletpályázat
A tervpályázat formája: titkos

A tervpályázati dokumentáció és mellékletei beszerzésének módja, regisztráció, a titkosság biztosítása
A pályázó vagy pályázó csoport névvel, oktatás intézménnyel és postai, email címmel és telefonszámmal regisztrálhat (regisztrációhoz kattintson ide), a pályázó a regisztrációt követően kap egy kódszámot, amely a pályázat folyamán azonosítóként funkcionál illetve ennek segítségével tudbejelentkezni a pályázat kezelőfelületre. A bejelentkezéshez szükséges kódszámot és a jelszót a regisztrációt megerúsítő e-mail tartalmazza.
A regisztráció után van lehetősége a pályázónak letöltenie a pályázati kiíráshoz kapcsolódó dokumentációt a pályázat kezelőfelületről.
A beadandó tervpályázati lapokon szerepeltetniük kell a kapott azonosítót, s a feltöltendő dokumentumok fájl neveként is ezt a kódot kell megadni (pl.: 1234567.pdf stb.)

A tervpályázaton egy pályázó csak egy pályaművel vehet részt.

A pályázat kezelő felület az alábbi linken érhető el a Pályázat kezelő gombra kattintva lehet regisztrálni illetve ha már regisztrált a pályázó akkor bejelentkezni:http://www.meszorg.hu/index.php?id=1173