Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Oktatásinformatika a felsőoktatásban IV. – MI lesz veled, felsőoktatás?

A KRE IKT Kutatóközpontja és a KRE BTK Oktatásinformatikai Továbbképző Központja Oktatásinformatika a felsőoktatásban címmel 2020-ban indította el évente megrendezésre kerülő konferenciasorozatát, melynek célja a digitális technológiák alkalmazásának elősegítése, támogatása az oktatói és kutatói munka során a felsőoktatásban.

Az idei konferencia témája a Mesterséges Intelligencia hatásaira koncentrál: Oktatásinformatika a felsőoktatásban IV. – MI lesz veled, felsőoktatás?


Olyan aktuális és izgalmas témákat feszegetünk majd, mint a Mérés-értékelés a mesterséges intelligencia korában (Dr. habil Molnár Gyöngyvér – SZTE), DigiEduHack (EU) és Digivisio Finnország 2030: Jövőképek és hallucinációk (Dr. Fenyvesi Kristóf - Jyväskyläi Egyetem és Kovács Eszter - Experience Workshop) vagy Az MI jogi, etikai kihívásai a felsőoktatásban - MI és a szerzői jogok kérdései (Dr. Beraczkai Dávid – Beraczkai Ügyvédi Iroda).

Továbbá jógyakorlat bemutatókkal és kerekasztal-beszélgetéssel és workshopokkal várjuk az érdeklődőket!


Újdonság: idén a minőségi catering szolgáltatáson túl a résztvevők 4 MI-témájú, gyakorlati workshopból választhatnak és céges támogatóink révén különböző értékes nyereményekkel gazdagodhatnak (szoftver-licenszek, tárgyi nyeremények, szakmai anyagok/könyvek)! 


Időpont: 2023. november 18, szombat, 9:00-17:00. (1088 Budapest, Reviczky utca 6.)

 

A konferencián személyesen és online módon is van lehetőség részt venni, az alábbiak szerint:

·        KRE munkavállalók részére ingyenes

·        8.000 ft (Early Bird, PhD hallgató, online részvétel)

·        12.000 ft (késői regisztráció)

 

Részletes program és regisztráció: https://btk.kre.hu/konf/oktinfkonf_felsooktatas/2023/