Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Pályázati felhívás

A Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozata az elmúlt évekhez hasonlóan ebben az esztendőben is pályázatot ír ki a következő kategóriákban

Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért Díj

A Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozata a „Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért” kitüntetést a környezetvédelmi műszaki felsőoktatásban, szakmérnök képzésben országos szinten mutatott kimagasló teljesítményért adományozza. Évenként maximum 3 fő díjazható, az elbírálás a felsőoktatási intézmények vezetőinek javaslatai alapján történik.

Környezetvédelmi Diplomadíj

Célunk az egyetemek legszínvonalasabb környezetvédelmi témájú, MSc képzés során készült diplomamunkáinak díjazása. Minden olyan diplomamunka benyújtható, melynek témája környezetvédelmi vonatkozású (levegőtisztaság-védelem, hulladékgazdálkodás, zaj- és rezgésvédelem, vízminőség-védelem, felszín alatti vizek védelme, kármentesítés, klímavédelem, környezetvédelmi technológiák stb.).

Pályázni ebben az évben is a januári és a júniusi vizsgaperiódusban megvédett dolgozatokkal lehet. A pályázatot az oktató intézménynek kell benyújtani.

Kérjük, hogy a fentiek alapján a Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatási Díjra és a Környezetvédelmi Diplomadíjra javaslatot szíveskedjenek tenni, a díjra javasolt környezetvédelmi oktatók nevének és rövid életrajzának, illetve a legjobb diplomamunkák és azok bírálatának, valamint a hallgató és témavezetőjének elérhetőségének megadásával.

A javaslatokat kérjük 2021. november 15-ig megküldeni a Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozat elnökségének részére elektronikus formában a parragh.denes@mmk.hu email címre.


Szíves együttműködését előre is köszönjük.

Budapest, 2021. 10. 07.

Tisztelettel:

Parragh Dénes