Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Pályázati felhívás a 2021. évi Védelmi és Irányítástechnikai Fórumon való ingyenes részvételre

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (és annak Energetikai Informatika Szakosztálya), valamint a MAVIR ZRt. OVRAM szervezésében várhatóan mintegy 180 fő részvételével idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Védelmi és Irányítástechnikai Fórum (VIF).

Szervezőként fontosnak tartjuk (ezért ingyenes részvétel lehetőségével is támogatjuk), hogy országosan négy – a villamos védelmi, irányítástechnikai, kiberbiztonsági szakterület iránt elkötelezett, tehetséges – hallgató is részt vehessen a VIF-en. Emellett a szerencsés résztvevőknek egy éves ingyenes tagságot, aktív részvételi lehetőséget biztosítunk a VIF-en, a Magyar Elektrotechnikai Egyesületben és annak Energetikai Informatika Szakosztályában, valamint Mechwart András Ifjúsági Társaságában. Végül igény szerinti konzulentúrát biztosítunk.

A jelentkezők felé elvárás a VIF lebonyolításában való aktív közreműködés, valamint a résztvevő négy hallgató együttműködésével az Elektrotechnikában, valamint a MEE honlapján publikálandó írásos élménybeszámoló cikk készítése, amelynek határideje

2021. november 30.

A VIF-ről további információk elérhetők: http://vif.mee.hu

A 2021. évi Védelmi és Irányítástechnikai Fórum időpontja, helye: november 9-12., Zalakaros.

A pályázat egy A4 oldalnál nem hosszabb motivációs levél megküldésével történik. A pályázók között előnyben részesítjük a védelmi, irányítástechnikai, kiberbiztonsági képzésben már részesülő, oktatói támogatást is csatoló hallgatókat.

A motivációs levelet (és az esetleges oktatói támogatást) 2021. október 11., 16 óráig várjuk a mohos@mee.hu címre.

A pályázat eredményéről, a teljes ellátással járó részvétel lehetőségéről legkésőbb október 18-ig küldünk értesítést

Kapcsolódó tartalmak