Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Prezentációs napok a PTE Műszaki és Informatikai Karán

A Kar történetében először 2018 februárjában nyugat-európai minta alapján szervezett Prezentációs Nappal indult a 2017/2018-as tanév második szemesztere az építészképzésben.

A Műszaki és Informatikai Kar vezetése a rendezvény nagy sikerén felbuzdulva részint hagyománnyá tette az eseményt, részint pedig kiterjesztette a Kar összes szakmai Intézetére. Így a 2018/2019-es tanév prezentációs napjain a Kar összes szakmai Intézete képviselteti magát és hallgatóit.

2018. szeptember 21
Építész Szakmai Intézet
2018. szeptember 28.
Informatika és Villamos Intézet
2108. október 5. 
Mérnöki és Smart Technológiák Intézet
Prezentációs nap – ÉPÍTÉSZ SZAKMAI INTÉZET

Időpont: 2018.09.21. 13:30 - 20:00 

Az esemény alkalmat ad arra, hogy az előző szemeszter legjobb hallgatói munkái publicitást kapjanak a szak összes hallgatója és oktatója jelenlétében, alapvetően azzal a céllal, hogy láthatóvá váljanak az építészműhelyek eredményei, illetve komoly motivációval kezdődjék a szemeszter, mind a hallgatói, mind pedig oktatói részről.

Szintén a Prezentációs Nap során kerül sor a következő szemeszter feladatainak, terveinek és lehetőségeinek ismertetésére, köztük a pályázatok, tervezett workshopok, nyári művésztelepek előzeteseivel.

A Prezentációs nap előadásait az előző szemeszter munkáiból válogatott háttér kiállítások kísérik.

A Prezentációs Nap eseménye kerekasztal beszélgetéssel zárul. A kerek asztal beszélgetés moderátora Dr. Kondor Tamás egyetemi docens, stratégiai dékán helyettes.