Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Prograce 2019!

Kedves Hallgatók!

A Neumann János Számítógép-tudományi társaság és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar 2019-ben is megrendezi a Prograce programozó versenyt.

A verseny célja lehetőséget biztosítani tehetséges középiskolás diákok és egyetemi hallgatók számára programozási tudásuk megmérettetésére.
A verseny találkozási lehetőséget biztosít az informatikával foglalkozó cégek és leendő munkavállalóik számára, valamint érdekes, játékos feladatok megoldásán keresztül felkeltheti, tovább mélyítheti a pályaválasztás előtt álló középiskolások elkötelezettségét a műszaki területek, azon belül is az informatika iránt.  Az egyetem falai között eltöltött egész napos verseny során a középiskolás és egyetemi csapatok tagjai megismerkednek egymással és a versenyt szervező egyetemi oktatókkal, az általánosnál specifikusabb képet kaphatnak az egyetemi életről.

Versenyinformációk:

A verseny 2-3 fős csapatverseny, amelyre 24 év alatti (vagyis a verseny napjáig nem tölti be a 24 évet) középiskolás diákok és egyetemista hallgatók jelentkezését várjuk. Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet a megadott határidőig (2019.11.15. 23:59). Kérjük, ügyeljenek az adatok pontos kitöltésére és időben jelezzék az utazással és szállással kapcsolatos igényeiket/elképzeléseiket (indokolt esetben ingyenes szállást is tudunk biztosítani, ilyen jellegű igényüket kérjük pontosan leírni a jelentkezési lapon).

A versenyre bármilyen programozási nyelv ismeretével be lehet nevezni! A fejlesztéshez szükséges hardver és szoftver eszközökről valamint a további részletekről e-mailben értesítjük a jelentkezőket.

Program:

09:00 megnyitó

09:10 feladat kiosztása

16:00 feladat beadása

17:00 eredményhirdetés, díjátadó

A versenyhez kapcsolódóan teljes ellátást és igény szerint szállást is biztosítunk ingyenesen (a szállás korlátozott számban áll rendelkezésre, ezért kérjük ez ügyben mielőbb egyeztessenek a szervezőkkel az info@prograce.hu címen).

További részletek és jelentkezés: https://prograce.hu
Jelentkezési határidő: 2019.11.15.
Időpont: 2019. december 7. (09:00 – 18:00)
Helyszín: PTE MIK (7624 Pécs, Boszorkány u. 2.)

Kapcsolódó tartalmak