Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Promoting the wellbeing concept at medical and public sector of the Visegrad Region" című hibrid zárókonferencia

Kedves Egyetemi Polgárok!
Kedves Kollégák!

Szeretettel meghívjuk Önöket a "Promoting the wellbeing concept at medical and public sector of the Visegrad Region" című hibrid zárókonferenciánkra.

A konferencia célja a jólléttel kapcsolatos kutatások és jó gyakorlatok összegyűjtése és promotálása az egészségügyi és közszolgálati szektorban, kiemelve a személyes és szakmai jóllét fejlesztésének kihívásait és megoldási lehetőségeit. Szeretnénk lehetőséget teremteni mind a tudományos kutatások és gyakorlati tapasztalatok megosztására is a jóllét területén, hangsúlyozva a jóllét fontosságát az oktatók, az egyetemi adminisztratív munkatársak és a hallgatók körében is. A konferencián továbbá partnereinkkel (Medical University of Gdansk, Jessenius Faculty of Medicine in Martin - Comenius University Bratislava, Charles University - Faculty of Medicine in Hradec Kralove,) bemutatjuk a pályázat keretében végzett tevékenységgel kapcsolatos tapasztalatokat, kiemelt tekintettel a hallgatók és munkatársak számára készített mentor programra, és a közösen végzett kutatás eredményeit is.


Időpont: 2024. október 10.


Helyszín: Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar - 7624 Pécs, Szigeti út 12.,  /online (MS Teams)


További információt ezen a linken olvashat.

Az esemény angol nyelven kerül megrendezésre. A kari és adminisztratív munkatársak, valamint a hallgatók is szívesen látott vendégek az eseményen. Szeretettel várjuk továbbá tudományos kutatások és jógyakorlatok bemutatását is a jóllét területéről előadás vagy poszter formájában. Az absztraktokat angol nyelven kérjük benyújtani a regisztrációs űrlapon keresztül.


A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, melyet itt tehet meg szeptember 10-éig.


A konferencia megrendezését a Visegrádi Alap által finanszírozott „Wellbeing” projekt támogatja.


Várjuk Önöket és kollégáik jelentkezését!

Dr. Varga Zsuzsanna és Dr. Gács Boróka
A Promoting the wellbeing concept at medical and public sector of the Visegrad Region Visegrad
Fund pályázat magyarországi koordinátorai