Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

PTE Karrier Iroda tréning lehetőségei

A kiemelkedően eredményes hallgatók 7 szokása - tréning, Interkulturális érzékenyítés tréning.

A kiemelkedően eredményes hallgatók 7 szokása - tréning
Bár az időpont nagyon közeli, még van 7 helyünk, ahova jelentkezőket várunk.
Időpont: 2020. 02. 28-29. 9.00-17:00 (2x8 óra)

Leírás: A világ első számú személyes eredményességet fejlesztő programjaként ismert, A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása szemléletformáló program ötvözi az eredményesség örök érvényű alapelveit a modern technika és gyakorlat vívmányaival. A képzés a globális és folyamatosan változó világban való boldoguláshoz szükséges szemléletmódot, tudást, készségeket és eszközöket ad. A 7 szokás olyan gondolkodási- és viselkedésmintákat közvetít, amelyek elsajátítása nemcsak a tanulmányok elvégzésében segít, hanem a XXI. század munkaerőpiaci kihívásaira való  felkészül Interkulturális érzékenyítés tréning.
Interkulturális érzékenyítés tréning
Ebben a félévben először rendezzük meg a programot a nemzetköziség jegyében, magyar és angol nyelven egyaránt. A tréning célja, hogy a PTE hallgatói otthonosabban érezzék magukat interkulturális közegben, megtanulják kezelni a különböző kulturális háttérből fakadó kommunikációs nehézségeket és konfliktusokat, illetve nyitottabbá, empatikusabbá váljanak. 
A tréningre a PTE minden hallgatója és munkatársa ingyen jelentkezhet

A magyar nyelvű tréning (március 6.) leírása és a jelentkezési felület itt érhető el:
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/901881833563000/PTE minden hallgatója és munkatársa ingyen jelentkezhet