Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Rendezvény: Oroszország és stratégiai környezete:

Rendezvény: Oroszország és stratégiai környezete: konfliktus és/vagy kooperáció a magyar Nemzeti Biztonsági Stratégia megközelítéséből
A Honvéd Vezérkar Tudományos Kutatóhely 2014-ben kezdte meg működését. Az elmúlt 5 évben számos tudományos konferenciát rendezett biztonságpolitikát érintő témakörökben, melyek kedvező hazai és nemzetközi visszhangot kaptak, így egyre nagyobb érdeklődés övezi szimpóziumainkat.

Soron következő konferenciánk 2019. 05. 07-08-án kerül megrendezésre Budapesten, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban

 

„Oroszország és stratégiai környezete: konfliktus és/vagy kooperáció a magyar Nemzeti Biztonsági Stratégia megközelítéséből” címmel. A rendezvényre számos előadó jelezte már részvételi szándékát, azonban a szervezők szeretnének minél szélesebb körből meríteni témajavaslatokat, illetve még több nívós szakember részvételével emelni a konferencia szakmai színvonalát.

 

Tájékoztatom, hogy előadás tartására a szerzők 300-500 szavas magyar nyelvű absztrakt, egy rövid CV és a csatolt jelentkezési lap benyújtásával jelentkezhetnek a hvk.tkh@hm.gov.hu e-mail címen. Az absztraktok leadásának határideje 2019. március 08. A beérkezett absztraktok elbírálásáról szervezőbizottság dönt, a befogadásról e-mail-ben küldünk visszaigazolást március 20-ig.

 

Kérem Rektor Úr szíves közbenjárását, hogy intézményük munkatársai részére jelen e-mail-hez csatolt felhívásunk elérhetővé váljon és lehetőségük legyen megnyilvánulni tudományos fórumunkon.

 

Együttműködését előre is köszönöm, a rendezvényen Önt és érdeklődő kollégáit, valamint intézményük hallgatóit is örömmel látjuk.

 

Budapest, 2019. február 26.

 

                                                                                                                                                           Szabóné Szabó Andrea alezredes sk.                                       Miletics Péter tanácsos

                                                                                                                                                                           osztályvezető                                                          vezető kutató, főszervező