Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

SI Java és SAP Academy - Jelentkezz most!

A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kara
2014. szeptemberétől az IT-Services Hungary Kft. System Integrations Ágazatának megbízásából SI Java Academy és SI SAP Academy oktatási programokat szervez. A képzések indulásának várható időpontja:  2014.szeptember 15.

Mindkét szakmai kurzus igen kurrens, a munkaerőpiacon keresett ismeretek megszerzésére ad lehetőséget a résztvevők számára anyagi befektetés nélkül.
A képzések további előnye, hogy a tanfolyam sikeres befejezése után az IT Services Hungary Kft. azonnal állást is biztosít a legjobb eredménnyel záró hallgatók számára. 

Ki jelentkezhet a képzésre?

A programok célközönsége elsősorban A PTE PMMIK német nyelven beszélő hallgatói, de a képzésre jelentkezhetnek a PTE bármely karán hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok, illetve hallgatói jogviszonnyal nem rendelkező külső érdeklődők is. 

Mindkét tanfolyamon maximum 25-25 fő vehet részt. A megrendelő elvárása a német nyelv ismerete, ezért a jelentkezők között előnyt élvez, aki nyelvtudását B2 – vagy azzal megegyező szintű nyelvvizsgával tudja igazolni. (A jelentkezésnek nem feltétele a nyelvvizsga, viszont előnyt jelent.)

Az oktatás formája, helye, időbeosztása

Mind a Java Academy, mind az SAP Academy kurzus az IT Services Hungary Kft. által támogatott 1 féléves órarenden kívüli 208 órás képzést jelent. A képzések hétfőtől péntekig 15:30-19:30 idősávban a PTE PMMIK Boszorkány úti számítógépes laborjaiban kerülnek megtartásra. (Az órarend összeállításánál figyelemmel voltunk a tanfolyam időbeosztására, ezért várhatólag órarendi ütközést nem jelent a tanfolyami részvétel.)

A tanfolyamokhoz egy német szaknyelvi kurzus is tartozik, melynek időbeosztása péntek 9:30-12:45. A német szaknyelvi kurzus célja a német nyelvismeret felfrissítése, elmélyítése, alkalmazás szintű elsajátítása.

Mit várunk el a kurzusra jelentkező hallgatóktól?

A kurzusra felvételt nyert hallgató köteles 

  • mind a szakmai, mind a német szaknyelvi tanórákon megjelenni, 
  • az oktatók által kiadott feladatokat határidőre elkészíteni,
  • a rendszeres számonkérésekre felkészülni, azokat 50%-ot meghaladó eredménnyel teljesíteni 
  • a kurzus végén megszervezésre kerülő vizsgán részt venni, ott a megszerzett tudásának legjavát nyújtani.

Amennyiben a fenti ajánlat felkeltette érdeklődését, a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével jelezze részvételi szándékát az Ön által választott képzésre vonatkozóan.

A kitöltött jelentkezési lapot kérem a horvath.ildiko@pmmik.pte.hu e-mail címre mielőbb eljuttatni szíveskedjen!

A képzésekkel kapcsolatban személyes tájékoztatót tartunk
2014. szeptember 3-án 16:30-kor
a Boszorkány úti épület  201-es termében