Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Somogy Megyei Építész Kamara - Diplomadíj pályázat

Felhívás Diplomadíj pályázatra. A Somogy Megyei Építész Kamara " Lamping József Diplomadíj 2019" címen pályázatot hirdet 2019. évben diplomázott, végzett Somogy megyében lakó vagy Somogy megyei helyszínre diplomamunkát készített építészek, építészmérnökök és építész-, kert- és tájtervező művészek számára. A pályázatok leadásának határideje: 2020. május 31.

A pályázat nyílt, a tervlapokon a pályázó nevét, az intézmény és tanszék és a konzulens nevét, a tervezett épület, építmény, alkotás és a helyszín címét, adatait fel kell tüntetni.

A pályázat beadásának helye, módja:

Papír alapon: Somogy Megyei Építész Kamara 7400 Kaposvár, Rákóczi tér 12/a. Elektronikus úton: titkarsag@smek.hu, diplomadíj@smek.hu

A pályázatok benyújthatóak postai, vagy elektronikus úton is. Bíráló bizottság tagjai: Boa Árpád vezetőtervező a SMÉK alelnöke Ripszám János Ybl díjas építész a SMÉK elnökségének tagja ifj. Lőrincz Ferenc vezetőtervező a SMÉK elnökségének tagja

A Diplomadíj pályázatokat szakmagyakorló építészekből álló Bírálóbizottság értékeli. Megfelelő számú és színvonalú pályázat beérkezése esetén a zsűri maximum 2 db díjat ítél oda. A diplomadíjat a SMÉK 2020-ban tartandó taggyűlése keretében adjuk át, ahol a díjazott/díjazottak vetített képes előadás keretében bemutatják a diplomadíjas terveiket.

Diplomadíj: Dabóczi József építész- ötvösművész által készített plakett díszdobozban, tagjelöltté válik, amennyiben a díjazott a két éves szakmai gyakorlat teljesítése után a Somogy Építész Kamara tagja kíván lenni úgy az első éves tagdíja a diplomadíj.

A Diplomadíjjal kapcsolatban esetlegesen felmerülő kérdéseket a titkarsag@smek.hu, valamint diplomadíj@smek.hu email címekre kérjük elküldeni.