Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

SozialMarie Magyarország felhívás

Ön is társadalmi célú innovatív projektet valósít meg? Esetleg ismer kiemelkedő társadalmi innovációkat? Itt az ideje, hogy beszámoljon róla nekünk is! 

A pályázati felhívással kapcsolatos összes információ itt
Idén 18. alkalommal hirdetjük meg a SozialMarie pályázati kiírását, amely egyike az első és legrangosabb társadalmi innovációs díjaknak Európában. A SozialMarie célja, hogy Közép- és Kelet-Európában népszerűsítse és támogassa a társadalmi innovációk ismertségét. Olyan sikeresen megvalósuló, innovatív kezdeményezéseket jutalmazunk, amelyek korunk társadalmi kihívásaira keresnek és adnak választ. 

2022. május 1-jén 15 egyedi projektet díjazunk összesen 54.000 euró értékben. Az 1. díj 15.000 euró, a 2. díj 10.000, míg a 3. díj 5.000 euró díjazásban részesül. További 12 nyertes projektet 2.000 euró díjjal értékelünk.  

Apply now!
Ki pályázhat? 
A SozialMarie a civil-, az üzleti- és az állami szektor által megvalósított, társadalmi hatású innovatív projektek díja. Jelenleg is aktív és futó projektek pályázhatnak. A projektet a következő országok valamelyikében kell megvalósítani: Ausztria, Csehország, Horvátország, Magyarország, Szlovákia vagy Szlovénia.

Örömmel adunk hírt róla, hogy Közép- és Kelet-Európában tovább terjeszkedünk: az idei évtől Szlovénia egész területéről lehet már pályázni a SozialMarie Díjra.

Hogyan lehet pályázni?
A pályázat benyújtása nagyon egyszerűen történik a honlapunkon található jelentkezési lap kitöltésével. A következő lépésben pályázatát két független helyi értékelő olvassa el és értékeli. Ha az Ön projektje bekerül a szűkített listára, úgy nemzetközi szakértői zsűrink tagjai hozzák meg a végső döntést, hogy 2022. május 1-jén Ön is a 15 SozialMarie Díj nyertesei között ünnepelhet-e. Jelentkezési határidő 2022. január 18.

További kérdései vannak? 
Csatlakozzon a Kérdések&Válaszok eseményünkhöz december 2-án, 17:00-19:00 óra között, hogy többet megtudhasson a pályázati folyamatról és hasznos tippeket kapjon a sikeres benyújtáshoz! Az online eseményre ezen a linken regisztrálhat.

Regisztráció
Csatlakozzon a magyarországi Facebook csoportunkhoz és ismerjen meg más projekteket is, valamint vegye fel a kapcsolatot a helyi koordinátorával.


Izgatottan várjuk, hogy megismerjük a projektjét és a társadalmunk kihívásainak megoldására irányuló megközelítését! 


Tornóczi Zsófia & Az Ön SozialMarie csapata