Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

"Találkozzunk a Pollackon!" - HALLGATÓI ÖTLETPÁLYÁZAT

A b2 transzdiszciplináris szakkollégium Erasmus tagozata hallgatói ötletpályázatot ír ki a PMMIK Boszorkány utcai épületének közösségi terei arculatának kialakítására. Az ötletpályázaton részt vehet a Pécsi Tudományegyetem – Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar, Művészeti Kar, Bölcsészettudományi Kar – Kommunikáció – és Médiatudományi Tanszék valamennyi hallgatója önállóan, vagy munkacsoportokat alkotva.

"Találkozzunk a Pollackon!" - HALLGATÓI ÖTLETPÁLYÁZAT

Az ötletpályázat tárgya, célja

A PMMIK főépület “köztereinek” átgondolása, a meglévő építészeti, épületgépészeti adottságokon belül történő arculati definiálása.

A földszinti előadók és a kiszolgáló helyiségek főként órarendi óráknak adnak helyet, valamint sok szakmai előadás, konferencia is megszervezésre kerül az épület szinte valamennyi termében. Az órák közt a hallgatók sokszor itt töltik az idejüket, beszélgetnek, rajzolnak, dolgoznak. Ezen kívül mind a hallgatók, mind az oktatók részéről felmerül, hogy jól lehetne akár spontán konzultációk, csapatmunka tereként is használni (nem egyszerű „csúcsidőben” termet találni, ahol akár 4-6 fővel lehet egyeztetni, konzultálni).  Az ötletpályázat célja egy rengeteg lehetőséget rejtő, izgalmas belsőépítészeti helyzet friss szemléletű értelmezése, ötletek gyűjtése és bemutatása. A pályázatra beadott – és a kiírás feltételeinek eleget tevő – munkák kiállításra kerülnek a Pollack Aulájában, illetve a pályázat facebook oldalán, ahol a legtöbb like-ot begyűjtő pályamű közönségdíjat nyer.

Az ötletpályázat kiírója és lebonyolítója

b2 transzdiszciplináris szakkollégium 7624 Pécs Boszorkány út 2.

A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar, Építészmérnök Szakmai Intézet támogatásával.

A pályázat jellege, formája

Nyilvános, titkos hallgatói ötletpályázat, melyen részt vehet a Pécsi Tudományegyetem - Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar, Művészeti Kar, Bölcsészettudományi Kar – Kommunikáció – és Médiatudományi Tanszék valamennyi hallgatója önállóan vagy munkacsoportokat alkotva.A pályázaton való részvételhez regisztrációs email küldése szükséges a betty.zoltan@pmmik.pte.hu címre, 2014. szeptember 25-ig.

A pályázat díjazása

Az ötletpályázat bírálóbizottsága az általa legjobbnak ítélt pályázatot jutalmazza, függetlenül attól, hogy egyénileg, ill. csoportosan nyújtják be a pályázatot.