Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

TEGOLA design pályázat 2011

A Design Pályázat meghirdetésével a TEGOLA kifejezett célja, hogy Magyarország „kreatív”rétegcsoportjának megszólításával, - melynek valószínűsíthető nagytöbbsége kötődik az építőiparhoz -, de ezúttal a megszokottól eltérő „szövegkörnyezetben” hívja fel a figyelmet termékei sokszínűségére, széles skálájára. 

A Tegola Ungarese Kft, Európa vezető zsindelygyártójának leányvállalataként közel 20 éve,az elsők között kezdte meg Magyarországon a bitumenes zsindelyek forgalmazását. Az úttörő szerep előnye, hogy mára a „tegola” kifejezés – mely a TEGOLA Canadese cégnevéből és termékmegnevezéséből származik – mind a köznyelvben, mind a szakzsargonban azonosult a bitumenes zsindely fogalmával. Az azonosítás hátránya ugyanakkor, hogy az időközben újabb és újabb gyárakkal kiegészülő, ma már teljesszigetelési vertikumot kínáló cégcsoport többi termékét háttérbe szorítja a zsindelyben betöltött meghatározó szerep, azok érvényesülését és a TEGOLA brand-hez való kötödésétmegnehezíti a beskatulyázás.
Természetesen bízunk abban, hogy a gyárcsoport termékeinek megismerésén túl, azok változatossága és különleges formavilága kellően inspirálóan hat majd a résztvevőkre, és kreativitásukat szabadon kiélve izgalmas, eredeti pályaműveket nyújtanak majd be.

Pályázók köre:
Profik és műkedvelők, aktív dolgozók és tanulók, fiatal titánok és tapasztalt öregek, műszakisok és művészek, építészek, iparművészek, képzőművészek és bátor laikusok -egyszóval mindenki, aki fogékony a design-ra, és nem rest kipróbálni magát és kreativitását. Nálunk nem számít hova sorolod magad - kizárólag kreatív ötletedet vetjük össze a többi pályaművel! Mivel a Tegola Ungarese Kft képviseleti határai Magyarország területére terjednek ki, ezért a pályázatban kizárólag akkor tudsz részt venni, ha Magyarországon

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS A TEGOLA OLDALÁN, ITT ->

valamint a hír végén a csatlt fájlokban.

jelentkezési határidő: Kérjük, hogy jelentkezési lapodat ( ld. 2 - Design pályázat-jelentkezési lap) a Tegola Ungarese Kft. részére legkésőbb 2011. május 27, péntekig juttasd el!· 

személyesen, vagy postán: 1037 Budapest, Bécsi út 77-79.·
fax: 06-1-250-3374·
e-mail: info@tegola.hu (kitöltés után aláírva és scannelve)

részvételi díjak:
3.500,- Ft/fő (bruttó): melyért 4 kupon jár
5.500,- Ft/fő (bruttó): melyért 7 kupon jár

versenykategóriák:
I. dísztárgy, ajándéktárgy: maximum 40 x 40 x 40 cm
II. képzőművészeti alkotás: maximum 80 x 120 cm alapterület, 1,5 méter magas
III. használati tárgy: maximum 80 x 120 cm alapterület, 1,5 méter magas

pályázati anyag benyújtása:
Határidő 2011. július 13. szerda 12:00-18:00
Ebben az időintervallumban kell a műtárgyakat személyesen vagy megbízott útján leadni,vagy postai úton beérkeztetni.
A beadás helyszíne azonos lesz a 2011. július 14, csütörtökön megnyíló kiállítással. Kizárólag a kuponokért kiadott anyagokkal megvalósított, materializált pályaművek adhatóak be, melyek természetesen más anyaggal (fa, vas, vászon, föld, növény, textil,üveg. stb.) kombinálhatóak, de elvárás, hogy az elkészült mű meghatározó alapanyaga akiadott termék legyen.
Tervrajzok, skiccek, 3D-s tervek, filmanyagok nem adhatóak be. A titkosság megsértése esetén a műalkotás kiállítható, de nem díjazható.
Tegola Ungarese Kft.1037 Budapest, Bécsi út 77-79.
• Telefon: (36 1) 250 3375, 250 3376 telefax: (36 1) 250 3374E-mail: info@tegola.hu
• www.tegola.huSzámlaszám: Inter Európa Bank Rt. 11100104-10686056 01000003 4 / 9 (Ha túl sok beadó sérti meg a titkosságot, közülük ki lehet választani a legjobb művet, jelképesen díjazható.)

A beadás helyszínéről – mely biztosan Budapesten lesz – legkésőbb 2011. június 15-ige-mail-en, és a www.tegola.hu/designpalyazat2011 kaptok pontos információt.