Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

Kedves Zöld Egyetem Programban Résztvevők!

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár nyolcadik alkalommal valósul meg. 2019. március 18-24. között a szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei. Azért szervezzük meg ezt a mozgalmat minden évben, hogy közösen megtisztítsuk szűkebb-tágabb környezetünket.  

Tapasztalatok azt mutatják, hogy aki részt vesz ilyen jellegű szemétgyűjtési akcióban, a későbbiekben sokkal jobban odafigyel környezete tisztaságára, sokkal érzékenyebbé válik a természeti erőforrások megőrzésére, védelmére.

 

A PTE-n belül a központi regisztrációt a Zöld Egyetem Program keretében intézzük.

 

A Pécsi Tudományegyetem által meghirdetett szemétszedés időpontja: 2019. március 21-én 10.00-11.00 óra között.

 

Arra kérünk Benneteket, hogy szervezeti egységetekkel csatlakozzatok az akcióhoz, buzdítsátok munkatársaitokat a részvételre és részünkre 2019.02.27-én (szerdán) 10.00 óráig a kulcsar.tunde@pte.hu e-mail címre visszajelezni szíveskedjetek a csatlakozási szándékot és a résztvevők  várható számát.

 

A gyűjtési pontokat és időpontokat az információk beérkezését követően véglegesítjük a regisztrációs űrlapon. A szedéshez szükséges kesztyűt, zsákot a szervezők biztosítják!

 

Mutassunk jó példát ezzel is környezetünknek, mutassuk meg, hogy fontos számunkra a szép, tiszta környezet és hajlandóak is vagyunk tenni ezért.

 

Gyere és csatlakozz Te is!

 

 

„Gyere velünk a zöld úton!”

 

„Gondolkodj globálisan – Cselekedj lokálisan!”

http://zoldegyetem.pte.hu/sites/all/shared_files/logo_web0.png

Pécsi Tudományegyetem