Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIA

A PTE Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar dékánja és Tudományos Diákköri Tanácsa tudományos diákköri pályázatot hirdet. A pályázatra benyújtott dolgozatokat, vagy az azzal egyenértékű pályamunkákat (tervrajz, program, eszköz stb.) a 2011. november 28. –december 2. között megrendezésre kerülő TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIA HÉTEN kell előadni, illetve bemutatni.

A Tudományos Diákköri Konferencián való részvételre 2011. november 2-ig lehet jelentkezni. A jelentkezési lapot  (JELENTKEZÉSI LAP A HÁZI KONFERENCIÁRA), mely a kari honlapról letölthető  (http://pmmk.pte.hu/hu/pmmk_TDK_tehetseggondozas)  és a bírálatokkal ellátott pályamunkát két példányban a tanszékek TDK titkárainak kell leadni. A TDK titkárok névsora és elérhetősége ugyancsak letölthető a kari honlopról  (http://pmmk.pte.hu/hu/pmmk_TDK_tehetseggondozas ).

A hallgatók a TDK dolgozat elkészítéséhez dologi költségekre pályázatot nyújthatnak be. A benyújtás folyamatos. A pályázati űrlap (Pályázati űrlapTDK dolgozattal kapcsolatos költségek térítéséhez) a kar honlapjáról letölthető (http://pmmk.pte.hu/hu/pmmk_TDK_tehetseggondozas). A pályázatot dr. Perényi László Mihálynak címezve kell benyújtani, az Épületszerkezettan Tanszék Titkárságán (Pécs, Boszorkány utca 2. B-327.).

A legjobb pályamunkák pénzjutalomban részesülnek, illetve részt vehetnek a XXXI. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Informatika Tudományi, Műszaki Tudományi, Művészeti és Művészettudományi, illetve Pedagógiai Szekcióiban.

A pályadíjakra a Konferencia Bíráló Bizottsága a munkák bírálata és a konferencián történő előadás alapján tesz javaslatot. A pályadíjakat a Tudományos Diákköri Tanács felterjesztése alapján a Kar tudományos dékán-helyettese ítéli oda, melynek átadására a záróünnepélyen kerül sor.

A Kari Tudományos Diákköri Konferencia Hét ünnepélyes megnyitója 2011. november 28.-án, zárása december 2.-án lesz.