Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

UNESCO - King Hamad Bin Isa Al-Khalifa Információs és Kommunikációs Technológiák az Oktatásban díjra való jelölés

Nyilvános platformok használata a digitális oktatási tartalmakhoz való inkluzív hozzáférés biztosítására. A 2005-ben alapított, a Bahreini Királyság által finanszírozott, két, egyenként $25,000 pénzjutalommal járó díj célja olyan projektek kiemelése, melyek a tanulást, az oktatást és általában a nevelési munka eredményességét segítik elő az információs és kommunikációs technológiák innovatív alkalmazásával. 

Pályázati beadási határidő: 2022.december 14. 23:59

Bővebb tartalom

Bővebb tartalom: https://unesco.hu/palyazatok/unesco-king-hamad-bin-isa-al-khalifa-dij-2022-107462


NEMZETKÖZI PÁLYÁZATOK/EGYÉNI OKTATÓI

Pályázat beadási határidő: 2022.december 14. 23:59


Követelmények:

·         A projektnek legalább 1 éve tartania kell;

·         a projekt és annak kapcsolódó szervezete nem kapcsolódhat az UNESCO-hoz, és nem kaphat semmilyen támogatást az UNESCO-tól;

·         a projekt által használt technológiai eszközöknek nyíltnak és ingyenesnek kell lenniük. 

 

A felterjesztések benyújtása online felület segítségével történik, mely a www.unesco.org/ict-ed-prize címen érhető el. Új felhasználóknak regisztrálni az alábbi oldalon lehetséges: http://www.unesco.org/ict-ed-prize/register

A pályázás két lépcsőben történik. Először a pályázó személy, intézmény vagy nem kormányzati szervezet feltölti pályázatát a fent említett oldalra, majd a beérkező pályázatok közül az UNESCO azokat fogadja be, melyeket az adott tagállam UNESCO nemzeti bizottságán keresztül támogat. Tagállamonként legfeljebb három felterjesztés benyújtására van lehetőség, melynek végső határideje 2023. január 23. 


A pályázati lehetőséget a www.unesco.hu honlapunkon meghirdettük, a felhívás az alábbi linken érhető el: https://unesco.hu/palyazatok/unesco-king-hamad-bin-isa-al-khalifa-dij-2022-107462.


Kérjük, hogy pályázati szándék esetén a jelöléshez kapcsolódó angol nyelven kitöltött online formanyomtatványt, az esetleg szükséges, a jelölést támogató csatolandó dokumentumokkal legkésőbb 2022. december 14-ig az UNESCO e célból létrehozott online felületére szíveskedjenek feltölteni, és erről a pályázati anyag előzetes megküldésével az Unesco titkársága felé az az info@unesco.hu e-mail címen tájékoztatni.  A felterjesztéseket a Bizottság elnökének javaslatával együtt felterjesztjük Miniszter úr részére jóváhagyásra.


Hasznos linkek:

https://unesco.hu/palyazatok/unesco-king-hamad-bin-isa-al-khalifa-dij-2022-107462