Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Várunk téged is a Duna Group Szabadegyetemén!

Kedves jövőbeli infrastruktúrát építő mérnök! Várunk téged is a Duna Group Szabadegyetemén! Hogy mi is az a Szabadegyetem? A hely, ahol megismered a jövő infrastruktúra építőit, ahol bejárhatod az ország legizgalmasabb út és hídépítés projektjét, ahol a szakmai előadások után hátra dőlve ihatsz meg egy hideg fröccsöt, ahol a projekt bejárások után borkóstolón és sörkóstolón is részt vehetsz, ahol a BIM nem csak három betű lesz, hanem valóság!

Köszöntünk azon kevés meghívott között, akit a Duna-csoport meghívott a második nyári szabadegyetemére!

A tavaly elsőként megrendezett programmal egy felszabadult hangulatú szakmai rendezvénysorozatot indítottunk el, melynek célja, hogy már a hallgatói évek alatt személyesen is összeismertesse egymással a jövő infrastruktúra építőit.

A Duna Group Szabadegyetem négy napos programsorozata a meghívottak számára teljes mértékben ingyenes!

Az eseményen résztvevőknek lehetőséget kívánunk adni arra, hogy betekintést nyerhessenek az infrastruktúra építési szakma kulisszatitkaiba, miközben várhatóan az egész életükre szóló ismeretséget köthet mindenki a meghívott öt egyetem hallgatóival.

A Duna Group Szabadegyetemet idén is a lehető legérdekesebb programokból állítjuk össze, és ezúttal is központi szerepet szánunk az innovációnak, azon belül a BIM-nek. Ennek megfelelően bejárjuk az ország két jelentős építőipari projektjét: Tiszaugnál az M44-esen épülő Tisza-hidat, míg Pápa térségében a 83-as főút építkezését.

Az iparági témák mellett a csapatépítés is teret kap a hosszú hétvégén: ennek kereteit a sör és borkóstolás, valamint a gasztronómia adja.

A szabadegyetemet idén is egy oklevél átadással zárják, mellyel a Duna Group Tehetséggondozási programjába tudnak jelentkezni a hallgatók. Emellett segítünk a résztvevőknek szakmai gyakorlati helyet és diplomamunka témát találni, továbbá állásokat is kínálunk.

Várjuk a rendezvény sikerességét támogató jelenléted!

Út? Híd? Vízépítés? Itt a helyed!

Helyszín: Budapesti Műszaki Egyetem, Kármán Tódor Kollégium

Időpont: augusztus 5-8.

Ellátás: teljes

Részvétel: Ingyenes, de regisztrációhoz kötött, illetve a programok típusából adódóan védettségi igazolvánnyal lehet részt venni.

Regisztráció: https://www.dunaaszfalt.hu/hu/hirek/kedves-jovobeli-infrastrukturat-epito-mernok-varunk-teged-is-a-duna-group-szabadegyetemen

Főszervező: Kincses Péter, szabadegyetem@dunaaszfalt.hu