Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

WIENERBERGER-TONDACH diplomadíj 2017/2018

A WIENERBERGER zRt. és a TONDACH Magyarország Zrt. hallgatói diploma díj pályázatot hirdet együttműködésben a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karával, az intézménnyel hallgatói jogviszonyban lévő hallgatók számára a 2017. szeptemberi / 2018. januári félévre.

A WIENERBERGER zRt. és a TONDACH Magyarország Zrt. (továbbiakban: Szervezők; WIENERBERGER-TONDACH), mint a WIENERBERGER cégcsoport tagjai a 2017. tanévtől hagyományteremtő szándékkal diplomadíj pályázatot indítanak az alábbi három kategóriában elkészített épülettervekkel kapcsolatban.

Célunk, hogy minden évben alkalmat biztosítsunk a jövő építész generációi számára, hogy megmutathassák tervezői, illetve innovációs készségeiket.

A pályázaton való részvétel alapfeltétele a WIENERBERGER-TONDACH széleskörű termékpalettájának alkalmazása (POROTHERM, TERCA, ARGETON, TONDACH márkanevek alatt található égetett kerámia falazóblokkok, áthidalók, födémek, burkolótéglák, lapkaburkolatok, nagyelemes homlokzatburkolatok és kerámia tetőcserepek), a tervezés során a műszaki irányelvek és alkalmazástechnikai utasítások* betartása mellett. A tervezési folyamathoz szükséges műszaki specifikációk kollégáinktól vagy a lentebb megjelölt hivatkozások egyikén beszerezhetőek.


Kapcsolódó tartalmak