Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Válj hallgatói mentorrá!

Válj hallgatói mentorrá!

Ha könnyen megtalálod a közös hangot másokkal és elkötelezetten szeretnél segíteni hallgatótársaidnak, várjuk jelentkezésed!

Japán ösztöndíj lehetőség (Robotics engineering)

Az Oszakai Egyetem egy speciális programot kínál a kelet-európai régió robotika iránt érdeklődő diákjainak, melynek keretében összesen 8 ösztöndíjas helyre lehet pályázni, 3 mesterképzés és 5 doktori pozícióra.

Albert Szent-Györgyi Young Investigator Award

The New York Hungarian Scientific Society (https://www.nyhungarianscientificsociety.org), a non-for-profit  charitable 501 (c)(3) organization, is accepting applications for the Albert Szent-Györgyi Young Investigator Awardsupporting original research by Hungarian scientists living in Hungary or in neighboring countries.

Részvételi felhívás PTE hallgatók számára

Részvételi felhívás PTE hallgatók számára

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara szervezésében kerül megrendezésre a „Zero Waste” – „Hulladékból értéket” – hulladékgazdálkodási hallgatói workshop – 2018. november 5-7. között.

AM Kutatói utánpótlást elősegítő program 2018

A NAIK Öntözési és Vízgazdálkodási Önálló Kutatási Osztály (ÖVKI) az Agrárminisztérium által meghirdetett 2018 évi Kutatói utánpótlást elősegítő programra kívánja felhívni a figyelmet, mely kitűnő lehetőséget biztosít a fiatal, frissen végzett hallgatók számára. 


Dare your dreams

A francia BALSAN és a magyarorszégi Timkett szőnyeget gyártó és forgalmazó cég hallgatóink részére pályázatot hirdet.

Ujvári János diplomadíj-pályázat 2019

Az alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatók szellemitulajdon-védelmi tudásának bővítése érdekében a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) pályázatot ír ki a 2018-2019 tanév őszi félévében végzős hallgatók részére.

MesterVideó pályázat

A pénzügyi tudatosság fejlesztése érdekében országos videópályázatot hirdet a Magyar Államkincstár MesterVideó címmel. A program célja, hogy a Kincstár felmérje, mit gondolnak a diákok a megtakarításokról, az állampapírokról, valamint milyen pénzügyi ismeretekkel rendelkeznek.

EQUITONE Építészhallgatói pályázat 2018

EQUITONE Építészhallgatói pályázat 2018

2018-ban az EQUITONE negyedik alkalommal kiírt Építészhallgatói Pályázatán a szálcement anyagú EQUITONE homlokzati lapok friss és kreatív alkalmazásait szemléző pályázatán ismét építészhallgatók munkáit díjazza.