Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

PTE MIK pályázatok hazai és nemzetközi tudományos konferencián való előadás megtartására

Pályázati cél: A PTE MIK hazai, illetve nemzetközi tudományos konferencián való előadás megtartására szóló pályázatokat hirdet. A belső pályázatokra a PTE MIK valamennyi főállású és részmunkaidős oktatója és kutatója, valamint a Breuer Marcell Doktori Iskola aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező doktorandusza pályázhat.


Pályázati beadási határidő: folyamatos


Bővebb tartalom

PTE MIK pályázatok hazai és nemzetközi tudományos konferencián való előadás megtartására

A PTE MIK hazai és nemzetközi tudományos konferencián való előadás megtartására szóló pályázatokat hirdet. A belső pályázatokra a PTE MIK valamennyi főállású és részmunkaidős oktatója és kutatója, valamint a Breuer Marcell Doktori Iskola aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező doktorandusza pályázhat. A pályázatok az adott pályázó, a pályázó kutatócsoportja és a PTE MIK szakmai munkásságát és előmenetelét hivatottak támogatni. Adott konferenciára vonatkozó pályázat maximum 2 fő számára érhető el!


Maximálisan pályázható összegek: 

Nemzetközi konferencia esetén az igazoltan biztosított meglévő forrást (Utazó Nagykövet, egyéb elnyert pályázati támogatás, saját forrás) a jelen támogatás kiegészíti, mely kiegészítés maximumai az alábbiakban felsorolt, forintban meghatározott plafon összegek:

  • Európai konferencia esetén:                          200.000, - Ft
  • Európán kívüli konferencia esetén:              400.000, - Ft
  • Online konferencia regisztrációs díj esetén: Regisztrációs díj erejéig, de max. 200.000, - Ft.

Hazai szervezésű konferencia esetén az igazoltan biztosított meglévő forrást (elnyert pályázati támogatás, saját forrás) a jelen támogatás kiegészíti, mely kiegészítés maximuma: 100.000, - Ft.


Pályázat beadási határidő: folyamatos


Követelmények:

A pályázati dokumentációnak tartalmaznia kell:

  • Pályázati űrlapot (aláírva scannelve .pdf formátumban, valamint aláírások nélkül .xls vagy .xlsx formátumban is), melyet a tudomany@mik.pte.hu e-mail címre kérünk megküldeni. (mellékelve)
  • Konferencia befogadó levelet/e-mailt, majd az előadás megtartásáról szóló igazolást (a résztvevők oklevelet kapnak az előadásukról).

 

További részletek a mellékelt pályázati felhívásokban.

Kapcsolódó tartalmak