Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Vendéghallgatók figyelmébe

 

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

1., A vendéghallgatói jogviszony létesítésére irányuló kérelmek beérkezési határideje a 2013/2014-es tanév tavaszi szemeszterére.2014.január 20. 

Állásajánlat - villamosmérnök

Villamosmérnök, Fejlesztőmérnök: áruvédelmi, biztonságtechnikai eszközök fejlesztése 

Áruvédelmi, biztonságtechnikai eszközök fejlesztésével, gyártásával, telepítésével, üzemeltetésével foglalkozó budapesti vállalkozás keres munkatársat szakirányú mérnöki végzettséggel, budapesti munkavégzéssel.

„Út a diplomához” című pályázat

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2013. november 21-én meghirdette az „Út a diplomához” című pályázatát. A pályázati felhívás célja hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, kiemelten roma hallgatók felsőoktatási esélyegyenlőségének javítása, felsőfokú tanulmányaik folytatásának támogatása.

A pályázati felhívás részletei és a Pályázati útmutató megtekinthető a Támogatáskezelő honlapján (www.emet.gov.hu).

 

A POLLACK KÓD

A Pollack kód egy közös nyelv, amelyet a pollackosok értenek igazán. 

Olyan műszaki nyelv, amelyet használva tervrajz, makett, lécszék, hőkamera, Orca autó, pneumatikus autó, blower door, füstgép, zajszintmérő, AR dron és sok más eszköz új értelmet nyer. 

Tekintsd meg Karunk kampányfilmjét, és ha Te is szeretnéd megérteni a Pollack kódot, jelentkezz hozzánk!

Állásajánlat - IT Services Hungary

Az IT Services Hungary a T-Systems International magyarországi leányvállalata. Budapesti, debreceni, pécsi, szegedi és kecskeméti szolgáltatóközpontjaink rendszerintegrációs és üzemeltetési területeken szolgálják ki nemzetközi ügyfeleinket, de kínálatunkban többek között az összes, széles körben alkalmazott szoftver- és hardverplatform SAP-rendszer szolgáltatásai, távoli és helyi szerverüzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet is megtalálható.

CEEPUS hálózati pályázatok

Nemzetközi pályázati lehetőségek a felsőoktatás fejlesztésében Európán belül és a világban.

Állásajánlat - Informatikai munkatárs mérnöki területre

Székesfehérvári multinacionális partnercégünk csapatába keresünk megoldás orientált, komplex IT ismeretekkel és angol nyelvtudással munkatársakat az alábbi munkakörbe:
Informatikai munkatárs mérnöki területre

 

Dr. Bachman Zoltán Prima Primissima-díjas

Tizenegyedik alkalommal adták át pénteken este a Prima Primissima-díjakat a magyar szellemi élet, művészet, kultúra, tudomány és sport kiemelkedő képviselőinek a Művészetek Palotájában. Prof. Dr. Bachman Zoltán, karunk Kossuth- és Ybl-díjas egyetemi tanára a „Magyar építészet és építőművészet” kategóriában vehette át a rangos elismerést.