Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Additív Technológiák az építészetben, az individualizmus ujjá éledése a designban

"Az átalakulás azonban olyan hatalmas mértékű, hogy ma nem is valami korábban létező újjászületésről (renaissance), hanem a mozgalom eredményeként valami merőben újnak a teremtéséről (naissance) beszélhetünk. Szemben korábbi korok folytatóival, akiknek csak korlátozott számú motívum állt rendelkezésükre, és csak néhány szomszéd néppel érintkeztek, mi, társadalmi viszonyaink és modern vívmányaink ereje folytán, szabadon rendelkezünk az emberiség összes képességével és tudásával."

részlet Otto Wagner - Korunk építőművészete című értekezéséből 

Boldog Ünnepeket Kívánunk!

Boldog Karácsonyt kívánunk minden kedves kollégánknak, jelenlegi, korábbi és leendő hallgatónknak, és mindenkinek, aki figyelmével, érdeklődésével megtisztel bennünket!

A brunei kormány 2014-2015-ös tanulmányi évre meghirdetett kormányzati ösztöndíj kiírása

A Külügyminisztérium Ázsiai- és Csendes-óceáni Főosztályának közvetítésével érkezett hozzánk egy felhívás, miszerint a brunei kormány ösztöndíjat hirdet a 2014-2015-ös tanulmányi évre külföldi hallgatók számára. Szíves figyelmükbe ajánlanánk ezt a lehetőséget, valamint kérnénk e tájékoztatás eljuttatását az oktatási intézmények illetékesei részére.

PÉNZTÁRI NYITVATARTÁS

A BOSZORKÁNY ÚTI  PÉNZTÁR 2013. december 13-tól ZÁRVA

NYITÁS: technikai okok miatt 2014. 01. 16. csütörtök

Leendő munkatársunk, kedves diákok

A Treszner Villamosipari Szolgáltató Kft. nevében lehetőséget kívánok nyújtani számotokra, hogy cégünknél szakmai gyakorlatot szerezzetek még az iskolai évek alatt.

Nyáron és év közben is szívesen látunk titeket. Célunk, hogy a szakmai gyakorlati ismeretek elsajátítása közben megismerjétek a nálunk végzendő feladatokat és személyes kapcsolat alakuljon ki köztünk.

Vendéghallgatók figyelmébe

 

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

1., A vendéghallgatói jogviszony létesítésére irányuló kérelmek beérkezési határideje a 2013/2014-es tanév tavaszi szemeszterére.2014.január 20.