Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Pályázat Erasmus előkészítő látogatások lebonyolítására

Az Erasmus előkészítő látogatások pályázat célja, hogy támogatást nyújtson az Erasmus akciókra benyújtandó új pályázatok partnerekkel történő el(ő)készítéséhez. A pályázat keretein belül partnerkereső szemináriumon való részvétel is támogatható.

MUT diplomadíj pályázat 2011

Magyar Urbanisztikai Társaság pályázatot hirdet főiskolák, illetve egyetemek urbanisztikai témájú szakirányán végző alap- és mesterképzésben résztvevőhallgatók kiemelkedő szakdolgozatainak/diplomaterveinek díjazására az alábbi témakörökhöz kapcsolódóan: területi és struktúra tervezés, településtervezés és városépítés, szabadtértervezés, infrastruktúra tervezés, társadalomtudományok.
A pályázatokat 2011. szeptember 30-án 12.00 óráig kell benyújtani a MUT Titkárságára.

Részvételi felhívás a bangkoki ASEMUNDUS kontaktszemináriumra

A szeminárium célja, hogy elősegítse az ázsiai ASEM (Brunei, Fülöp-szigetek, Kambodzsa, Kína, India, Indonézia, Japán, Korea, Laosz, Malaysia, Mongólia, Mianmar, Pakisztán, Szingapúr, Thaiföld, Vietnám) országok és az európai államok felsőoktatási intézményeinek együttműködését az Erasmus Mundus programban.

Mummert alapítványi ösztöndíj

A Rochus und Beatrice Mummert Stitftung többéves posztgrauális ösztöndíjat kínál leendő csúcsvezető hallgatóknak, akik mérnöki, természettudományi, turizmus és közgazdasági szakterületen tanulnak.

Palóczi Antal-díj

A Belügyminisztérium a településrendezés területén legalább 10 éven át végzett kimagasló - tervezői, oktatói, kutatói, főépítészi - tevékenység elismeréséül természetes személynek, illetőleg tervezőcsoportnak az Építészet világnapja alkalmából Palóczi Antal-díjat adományoz.