Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Kós Károly Egyesülés Vándoriskola felvételt hirde

A   Kós   Károly  Egyesülés  Vándoriskolája  felvételt  hirdet  fiatal építészek számára. Olyan pályakezdők jelentkezését várjuk, akik önálló tervezői, vállalkozói ambícióval rendelkeznek, az építészeti tervezést magas színvonalon kívánják művelni és a Kós Károly Egyesülés építész mestereitől szándékoznak tanulni. A felvetteket októbertől alkalmazzuk.

Jelentkezz a Pollack Summer Specials Programra

Idén is megrendezésre kerül a Pollack Summer Specials Program. Az angol nyelvű nyári egyetemi kurzus célja, hogy olyan magas színvonalú képzést biztosítson külföldi és magyar diákoknak, amely aktuális és használható tudást ad. 

Jelentkezési határidő: 2011. július 1. 

PTE PMMIK Breuer Marcell Doktori Iskola (DLA/PhD) képzése

A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kara Építőművész, Építészmérnöki doktori felvételt hirdet a 2011/2012-es tanévben induló doktori (DLA/PhD) posztgraduális képzésre.

A képzés időtartama: 6 félé

CENTRAL EUROPE Program

Megnyílt a Central Europe Program - Közép-Európai transznacionális program negyedik, egyben utolsó pályázati felhívása. 
Beadási határidő: 2011. október 14. 

1 fő gépészmérnök

Az OROSházaGLAS Kft. állást ajánl 1 fő gépészmérnök részére 1 műszakos munkarendbe KARBANTARTÓ MÉRNÖK beosztásba, a cég orosházi telephelyén, esetenként a budapesti telephelyen.

A cég székhelye: 1164 Budapest, Csókakő u. 27.
A cég telephelyei:
5900 OROSHÁZA, Csorvási u. 39.
1164 Budapest, Csókakő u. 27.
A munkavégzés helye:
5900 OROSHÁZA, Csorvási u. 39. ( folyamatosan)
1164 Budapest, Csókakő u. 27. ( esetenként)

A Culture Program aktuális pályázati felhívásai

Pályázható az Európai Bizottság által közzétett Culture Program több pályázati kiírása is. A Program célja, hogy a részt vevő országok kulturális szereplői közötti együttműködés fejlesztésével hozzájáruljon annak, a közös kulturális örökségen alapuló kulturális térségnek a gyarapodásához, amelyen az európai polgárok osztoznak, illetve bátorítsa az európai polgári azonosságtudat kialakulását.