Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

OGIK2023 konferencia Pécsett

Szeretnénk felhívni a figyelmét a 2023. november 10-11-én rendezendő XIX. Országos Gazdaság-informatikai konferenciára (gikof.njszt.hu/gikof_konferencia), melynek helyszíne a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi kara lesz.

A külföldi és hazai vállalkozások, IT szakemberek, egyetemi kutatók és oktatók olyan fóruma ez, ahol korszerű gazdasági alkalmazások és friss kutatás-fejlesztési eredmények kerülnek prezentálásra. A cégek számára a bemutatkozáson túl további előny lehet a kapcsolatépítés és a tehetséges fiatalok toborzása. Az idei konferencia fókuszában az „Értékláncok és digitalizáció” témája áll. Az eseményről a társaság angol és magyar nyelvű referált szakfolyóirataiban is beszámol, amelyben szintén lehetőséget biztosítunk mind szakmai, mind reklám jellegű megjelenésre.

Engedje meg, hogy röviden ismertessük miként profitálhat a várhatóan 70 fős rendezvényből: 

  • Plenáris előadás formájában, 25-30 perc terjedelemben cége áttekintést adhat fejlesztéseiről és szolgáltatásairól. 
  • Szekció előadás során, 15-20 percben konkrét szakmai probléma, technológiai megoldás vagy elképzelés mutatható be.

Egy ilyen szakmai jellegű részvételhez elegendő a konferencia weblapján történő regisztráció. Személyes megjelenéshez nem kötődő ajánlataink az alábbiak:

  • Molino kihelyezés 60 000 Ft/nap 
  • Legjobb előadásért járó díj 50 000 Ft vagy tárgyfelajánlás 
  • Szórólap elhelyezés a konferencia csomagban 20 000 Ft 
  • Az esemény támogatójaként való feltüntetés az eseményen, valamint a kiadványokban.

A magyar nyelvű GIKOF (gikof.njszt.hu/gikof_journal) illetve az angol nyelven megjelenő SEFBIS Journal-ban (gikof.njszt.hu/sefbis_ejournal) való megjelenésre vonatkozó ajánlataink: 

  • Színes reklámblokk (a borító belső oldalain) 60 000 Ft 
  • Fekete-fehér reklámblokk (belső oldalakon) 40 000 Ft

A folyóirataink éves gyakorisággal 250 példányszámban megjelenő, időszaki kiadványok.

Amennyiben érdemesnek látja és módot talál arra, hogy a konferenciánkat a fentiektől eltérő módon szponzorálja, úgy erre is lehetőség van az Alexander Alapítvánnyal (www.ceginformacio.hu/cr9310183988) köthető támogatási szerződés formájában.

Bízunk benne, hogy rendezvényünkön személyesen is találkozhatunk. Kérjük, bármilyen kérdés esetén keresse a szervezőket emailben vagy telefonon.