Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Kirakatban Budapest – Kreatív Pályázat

Kirakatban Budapest – Kreatív Pályázat

Szeretnéd, hogy naponta emberek ezrei láthassák az alkotásodat és része legyen az egyik legforgalmasabb belvárosi utca látképének? Hogy ne csak a családtagjaid, barátaid és kollégáid csodálják, hanem ismeretlen emberek sokasága bámulja áhítattal a munkádat?

Netán a főváros fanatikusa vagy, esetleg büszke a kerületi sportcsapatra? Míg mások balatoni gyerekek, te a Duna partján borozol valamelyik híd lábánál? Van véleményed a globális felmelegedésről és nem félsz kimondani? Ha bármely kérdésre igennel válaszoltál és felcsillant a szemed, akkor Neked szól a pályázatunk.

Jutalmazzuk a kiválóságot! Jutalmazzuk a női kiválóságot!

Jutalmazzuk a kiválóságot! Jutalmazzuk a női kiválóságot!

A PTE Műszaki és Informatikai Kara kiemelt figyelmet fordít a legkiválóbbak elismerésére, ezért a 2015. évben a Baranya Megyei Mérnök Kamarával közösen alapított ösztöndíjprogram az idei évben is folytatódik, továbbá kiegészül a női kiválóság kiemelt támogatásával.

Junction

Európa legnagyobb hackathonja Budapestre érkezik!

ChaosStack

A CHAOSSTACK 2018-ban újra visszatér!

Szervízmérnök

Szervízmérnök munkakörbe keresünk ambíciózus munkatársat pécsi telephelyünkre.

Műszaki Előkészítő és Munkahelyi Mérnök munkakörök

A BUSZER Budapesti Építő és Szerelő Zrt, mely 22 éve foglalkozik irodaházak, bevásárlóközpontok, és lakóházak generálkivitelezésével, saját beruházásában épülő társasházak építésére keres tanulni és tapasztalni vágyó végzős vagy frissen végzett építő- vagy építészmérnök hallgató hölgyet vagy urat.