Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra

A pályázat beérkezésének határideje legkésőbb 2018. szeptember 30.

A Mészáros Lázár ösztöndíjat elnyert hallgatókkal köthető ösztöndíjszerződésekről,
valamint az ösztöndíjak folyósításának rendjéről szóló 45/2017. (VIII. 31.) HM utasítás (a továbbiakban Ut.) alapján a katonai oktatást is folytató intézményekben nem megszerezhető végzettséget igénylő beosztások feltöltése érdekében - a korábban megjelent pályázat során nem teljesült igényekre vonatkozóan - Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére.

Teret hajlít a MIK a Bőköz Fesztiválon

Kortárs tömegformálással tervezett modern installáció-termék készül a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának kreatív csapat által fűzfavesszőből az augusztusban megrendezésre kerülő Bőköz Fesztiválon.

Schanda János publikációs ösztöndíj program

Pályázat leadási határideje: 2018. szeptember 20. 14:00

A Magyar Világítástechnikáért Alapítvány felhívása a magyar világítástechnikai szakemberek nemzetközi kapcsolatainak bővítését célzó szakmai konferenciákon való részvétel támogatása érdekében.

Kirakatban Budapest című kreatív pályázat

Elindult a Kirakatban Budapest című kreatív pályázatunk az Együtt a Művészetért Egyesület és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. rendezésében.

Felhívás MUT 2018. évi diplomadíj pályázatára

A jelentkezés határideje: 2018. október 20. 14:00

A Magyar Urbanisztikai Társaság pályázatot hirdet főiskolák és egyetemek urbanisztikai és ahhoz kapcsolódó témájú szakirányán végző alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók kiemelkedő szakdolgozatainak/diplomaterveinek díjazására az alábbi témakörökhöz kapcsolódóan: